Posts

Posts uit oktober 22, 2017 tonen

Opgemaakt #week 44 #oktober 2017

Afbeelding
We zitten alweer bijna in November! Wat gaat de tijd snel zeg. Voor nu heb ik weer een opgemaakt artikel voor jullie. Bij de Action kocht ik een aantal van deze haarmaskertjes en al hoewel ik betere heb gehad zijn deze helemaal niet verkeerd voor die 55 cent per stuk.Vooral de anti frizz versie vind ik fijn. Toch denk ik niet dat ik ze opnieuw ga kopen als ik door mijn stapeltje heen ben. Ik maakte de welbekende neus strips op. En een kuurtje met een serum er in van Balea. En raar maar waar, dat was het alweer voor deze week !

# Instafood 6

Afbeelding
Ik heb deze rubriek eigenlijk al een tijdje niet meer geschreven dus het werd weer eens tijd voor een nieuwe # Instafood. Wat heb ik de afgelopen week gegeten en wat was lekker genoeg om op Instagram te plaatsen? Ik heb in ieder geval wel weer meer in de keuken gestaan! Ik maakte onder andere deze wortel tortilla's gevuld met zalm,veldsla en honing mosterd & met gebakken ei en veldsla. Ik bakte ook verse broodjes met peperkaas en knoflook en wat kruiden. Ik bakte er meteen wat extra voor familie. Na het boodschappen doen kocht ik een heerlijk broodje Duitse frikandel! Ook lekker, gevulde eitjes met zalm en macadamia nootjes als een licht avond eten.  En ik maakte een low sugar banana cake met rozijnen en pecannoten waarvan het recept al online staat. 

Food of the day - low sugar banana cake.

Afbeelding
Deze cake is perfect als tussendoortje of als lunch.  Het bevat bijna geen suiker en is toch lekker zoet door het fruit.   ingrediënten: 2 bananen 75 gram rozijnen handje pecannoten  ongeveer 150 gram zelfrijzend bakmeel 100 gram bloem 2 zakjes met vanille suiker ( 16 gr. ) 100 ml water 50 gram boter 2 eieren. Ik begin met het pureren van de twee bananen en doe deze in een mengkom. Hierbij voeg ik de meel en het bloem toe en mix dit met een staafmixer. Ik voeg 100 ml water en twee eieren toe en mix het nog een keer. Ik roer er de noten en de rozijnen door heen en voeg ook de twee zakjes vanille suiker toe. Dit is in totaal 16 gram suiker in de gehele cake ! De cake gaat 40 minuten in de oven op 180 graden en is het lekkerst als hij nog warm is. Vind je de cake niet zoet genoeg kun je er altijd nog poeder suiker overheen doen of een dot slagroom. Zelf deed ik dit niet. 

Review : Action Alvira charcoal 2 in1 face wash scrub

Afbeelding
De Action heeft onlangs haar schappen weer vernieuwt en buiten hele fijne maskertjes voor gezicht en haar stond er ook een nieuwe face wash in de schappen.  Deze bevat houtskool en rijstkorrels en is mild voor mijn gevoelige huid. Buitenom dat het je gezicht op een milde manier reinigt bevat deze face wash ook een fijne scrub met een zachte korrel.  De face wash ruikt een beetje naar rijstmelk en de lijn van Therme.  Hij schuimt lekker en reinigt je gezicht goed. Make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon en en je gezicht voelt naderhand super zacht aan. Heel fijn ook dat deze scrub geen salicyl bevat en lekker goedkoop is. Ik heb er in ieder geval nog geen 1,49 voor betaald.  

Review : Action eigen merk multi masking - clay mask

Afbeelding
L'oreal bracht een tijdje terug multi masks uit en dan kan de Action natuurlijk niet achter blijven.  Ze verkopen een grijze, zwarte en rode versie. De grijze was de enige zonder salicyl zuur maar wel met houtskool dus ging deze mee naar huis voor 2,50.   Het potje ziet er best wel luxe uit en bevat 50 ml. Een eucalyptus geur komt je tegemoet als je het potje opent en dit is bedoeld om je huid te verfrissen en te matteren. Het klei masker breng je aan met een kwast of met je vingers en laat je 5 tot 10 minuten opdrogen. Langer is ook echt niet aan te raden want dan kan je gezicht wat rood worden.  Het masker irriteert mijn huid verder niet en doet prima zijn werk. Wel is mijn huid een klein beetje droog na gebruik maar dit is op te lossen met een rijke crème of een fijn serum. prima maskertje,lekker goedkoop en je kunt er wel een aantal keer mee voor uit .