Posts

Posts uit september 10, 2017 tonen

Opgemaakt # week 38 # September 2017

Afbeelding
Vandaag laat ik weer zien wat ik de afgelopen week heb opgemaakt. Dit maskertje zat laatst bij een  tijdschrift en ik ben er eigenlijk best wel  tevreden over, ik wil hier een potje van! De andere maskers waren ruk overigens. Nog een masker, het charcoal masker van de Action, helaas alweer bijna de laatste, deze vind ik erg fijn maar niet meer te koop. Ik maakte ook eens wat samples op. Van greendland deze showergel sachets welke ik als handzeep gebruikte aangezien me niet met 8 ml ga wassen. De geuren waren lekker en de producten waren zacht voor de huid. De dagcrĆØme van Ziaja voelde ook prettig aan. En een stinkende bodybalm die waarschijnlijk over de datum is ,dus weg ermee. Er ging ook een heel fijne budget shampoo leeg van de Aldi welke ik zeker opnieuw ga kopen. Hij kost slechts 89 cent en ik vind het oprecht 1 van de fijnste shampoo's ooit. Ik maakte ook een douchegel op,deze keer eentje van FA. Een frisse zachte geur die ik al meerdere keren opnieuw heb a

Review : CK IN 2U HER eau de toilette

Afbeelding
Ergens begin dit jaar besloot ik op zoek te gaan naar een wat luxer luchtje en het werd deze grote fles van Calvin Klein. Hij staat leuk op de toilet tafel en hij ruikt ook nog eens heerlijk. De fles bevat maar liefst 100 ml dus ik kan er ook nog eens een tijdje mee voor uit . De fles zelf heeft een leuk design al vind ik hem iets te grof om gemakkelijk vast te houden tijdens het sprayen. De geur is bloemachtig met hout noten en ook lekker fris. Ook ruik ik er cactus in terug en zit er amber, rode ceder en vanille in.  Verder zit er suiker orchidee in maar ook bergamot, roze grapefruit en bladeren van bessen. Zelf vind ik hem dus vooral naar cactus en ananas ruiken terwijl er geeneens ananas in zit haha.  Ik vind hem in ieder geval heerlijk. Hij doet me ook denken aan een geur van vroeger maar ik kan er niet op komen. De geur blijft in je kleren de hele dag hangen en op je huid ruik ik hem ook aardig lang terug voor een eau de toilette. Het is zeker een aanrader .

NOTD: Essence coast n chill - relax rosy

Afbeelding
''relax rosy'' is een mooie oudroze kleur waar ik dol op ben. Deze komt ook uit de coast n chill collectie en hij heeft een matte effect. De lak dekt met een enkel laagje, droogt super snel op en heeft inderdaad een mooie matte finish. Deze ga ik er veel bij pakken aankomend najaar ! Te koop voor 1,99.

Recept : Arancini - Risotto Ballen !

Afbeelding
Risotto over? Ik vind het persoonlijk niet zo lekker om het de volgende dag weer ''zo'' op te warmen dus ik besloot er risotto ballen ofwel Arancini van te maken. Vandaag een recept a la mij.  ingrediĆ«nten voor de risotto : Risotto rijst Bouillon  Tomaat Verse peterselie Scheutje olie Gehakt Kaas Champignons. Klein beetje rode wijn. Gehakt IngrediĆ«nten voor de ballen Fles zonnebloem olie  1 los geklopt ei Schaaltje panko Schaaltje bloem Bolletjes mozzarella De afgekoelde risotto  Je maakt de risotto door eerst de rijst aan te fruiten met wat olie en een scheutje wijn, ik gebruik rode omdat ik deze nog had staan.  Als de rijst het vocht heeft opgenomen voeg je steeds wat bouillon toe, deze stap herhaal je steeds tot je rijst lekker zacht is en goed smaakt. vervolgens voeg je er stukjes tomaat, champignons en de verse peterselie er aan toe en laat je het nog even staan. Ik deed er ook gehakt bij welke ik apart gebakken had.