Posts

Posts uit augustus 27, 2017 tonen

Review : Kruidvat Gezichtmasker Lemon Cake

Afbeelding
Toen ik las dat het Kruidvat nieuwe maskertjes te koop heeft werd ik meteen enthousiast. Vooral omdat ik op het eerste gezicht geen ingrediënten kon vinden waar ik allergisch voor ben in dit lemon cake maskertje. De verpakking is leuk en het masker is ook nog eens vriendelijk geprijsd, namelijk slechts 89 cent voor 2 sachets.   Het is een mousse masker en zo voelt het ook aan op je gezicht .Het masker is geel en ruikt erg lekker naar citroen cake.  Het is de bedoeling dat je het masker 10 tot 15 minuten laat intrekken en het dan weghaalt met een tissue of het in masseert. Je gezicht zou nadien zijde zacht aan moeten voelen. Ik besluit het weg te vegen en inderdaad,mijn gezicht voelt gehydrateerd aan. Maar het masker heeft ook een koeling effect wat ik wat minder prettig vind, meer geschikt voor de warme dagen maar voor een ''normale'' dag wat minder. Over het algemeen ben ik best tevreden over dit masker.

Opgemaakt # week 36 # augustus 2017

Afbeelding
En ook deze week laat ik jullie weer mijn bakje met opgemaakte producten zien. Deze mascara van Clinique is de allerbeste die ik ooit heb gehad. Hij separeert,verlengt ,geeft volume en houd de krul er mooi in. Hij is ook niet helemaal leeg, maar hij begint naar 4/5 maanden intensief gebruik mijn ogen een beetje te irriteren. Normaal gooi ik op die reden mascara's ook al na 2 maanden weg maar deze mocht langer blijven omdat hij zo duur is . Helaas kan ik hem ook niet opnieuw aanschaffen want ik vind hem te duur. Ik wacht wel op een goede deal. Deze Aveo douchegel heb ik al zo'n 2 jaar half leeg liggen en gebruikte de rest om mijn wasbak mee te reinigen en als handzeep. De textuur was niet prettig meer maar de geur was prima als handzeep. Ook deze douchegel van Balea heb ik opgemaakt als handzeep / schoonmaak middel voor de wasbak in de badkamer. Een prima perzik geur. Er ging ook weer een fles micellair water leeg. Ik ben fan van deze van Garnier en heb dan o

#instafood 3

Afbeelding
Ik laat jullie weer foto's zien van eten dat ik op Instagram plaatste. Links boven zie je een bakje met griekse yoghurt,blauwe bessen,banaan en salted caramel dadel bites. Er onder een couscous salade met falafel. Onder in nog een salade met kip,couscous,sla,kikkererwten en rozijnen. En als laatste pizza ! eentje met spinazie en ricotta en de andere met stokbroodje knoflookboter smaak. Avond eten ! huzaren salade en een kleine side salad. Als lunch had ik watermeloen met een flesje water. Lekker ! op woensdag ochtend ontbeet ik met rijstwafels. En als lunch een bakje aardbeien met blauwe bessen.

Review ; 2 x nieuwe Essence lip producten

Afbeelding
Twee keer per jaar gooit Essence de boel om en worden de schappen vernieuwt. Er gaan producten weg maar er komen er ook weer een heleboel bij.Vandaag laat ik 2 nieuwe lip producten zien.  Als eerste een lipstick  un-grey-tful , er zijn een boel nieuwe lipsticks bijgekomen en ik was heel erg nieuwsgierig hoe deze uit pakte. ik vind de aangepaste geur echt smerig ! Ik ging bijna over mijn nek. Gelukkig verdwijnt de geur al snel en hou je een fijne romige lipstick over.  Hij staat mij alleen niet op zichzelf.  Ik draag er dan wel liever een andere kleur onder of overheen.  Ik kocht ook een metal shock vibrant lip paint. Over het algemeen ben ik niet dol op metal kleuren maar deze vond ik wel mooi. Hij past ook mooi bij mijn haar kleur. De kleur is fel, het brengt prima aan en blijft goed zitten. Je lippen drogen wel enorm uit . Ik kocht ook nog een vibrant lippaint, de 3 color changing lipsticks en enkele andere items.  Deze zullen binnenkort ook aan bod komen ! Ma

Instafood #2

Afbeelding
Vandaag weer een korte uitleg en foto's die ik op Instagram heb geplaatst. Op dinsdag nam ik mij de tijd om lekker te ontbijten en te lunchen. Als ontbijt nam ik een cracker met pompoen hummus en at ik er wat fruit bij. Als lunch wat couscous salade, stukjes kaas & nog een cracker met pompoen hummus.   Voor het avond eten at ik de rest van de couscous salade en maakte ik er citroen kip bij van Jamie Oliver. Een echte aanrader ! Ik at het de volgende dag ook koud met wat veldsla Voor het ontbijt at ik wat fruit en een cracker met roomkaas met komkommer en dille. Op woensdag avond at ik patat bij mijn vader en at ik later nog yoghurt met fruit en noten.

Review: Garnier skinactive matcha+kaolin mask

Afbeelding
Als ik bij de DM ben neem ik altijd een paar van deze Garnier maskertjes mee. Deze zijn een held in het redden van mijn huid.  Het masker is bedoeld voor de gecombineerde tot vette huid en ik heb eigenlijk grotendeels een droge huid. Toch vind ik dit maskertje heerlijk om te gebruiken.  Er zit 8 ml in dit masker en het is voor eenmalig gebruik. Je moet het 10 minuten in laten trekken en dan weer afspoelen. Ik gebruik hier een gezichtsborstel van de Action voor, zodat het geen kliederboel word. Je betaalt hier ongeveer 75 cent voor. Op de verpakking staat dat je huid na eenmalig gebruik er 3 dagen lang stralend uit ziet en ik kan je vertellen dat dit waar is . Rood heden worden minder, je huid voelt zachter aan en mee eters verdwijnen als sneeuw voor de zon. Mijn huid lijkt ook echt te stralen.  Nu heb ik over het algemeen geen probleem huid maar de afgelopen twee weken was mijn huid droog en vlekkerig. Na dit masker zijn deze zo goed als verdwenen. Een wonder i

Review: Balea Duschlotion Rose

Afbeelding
Ik hou niet zo van rozen geur maar de producten van Balea kunnen mij meestal wel bekoren. Het parfum in de producten is namelijk licht en zacht en meestal zit er door de rozen geur een hintje vanille wat ik wel heerlijk vind. Ik besloot deze douchelotion voor 0,95 mee te nemen en ik ben blij dat ik dit gedaan heb.  

NOTD: Essence - the lovely little things- 04 &... my flaky cat

Afbeelding
Dit grappige snel drogende lakje van Essence komt uit de ''lovely little things'' collectie. Deze nagellak heet ''my flaky cat'' en is een licht shimmer lakje met zwarte stippen. De verpakking ziet er schattig uit en het kleurtje staat lekker zomers. Ik weet niet of deze collectie ook naar Nederland komt. Ik kocht hem in de DM in Bocholt.