Posts

Posts uit april 9, 2017 tonen

Review : Noabay Voetcrème Orange Juice

Afbeelding
Alweer een merk dat ik niet kende, ''Naobay''.  Ik zocht op hun site naar meer informatie. Na obay heeft als standpunt dat natuurlijke producten beter zijn voor zowel hun klanten als voor het milieu. Daarom wordt er nooit gebruik gemaakt van schadelijke ingrediënten als parabenen, siliconen, chemische bewaarmiddelen, PEG,…  Dankzij een combinatie van actieve organische oliën en plantextracten heeft Naobay voor een gamma gezorgd vol voedende, hydraterende, kalmerende en regenererende producten. De verpakking is gemaakt uit gerecycleerd materiaal en is biologisch afbreekbaar. De voetcrème is dik en voelt erg verzorgend aan. Het product komt gemakkelijk uit de tube en is handzaam. Het ruikt kruidig en naar sinaasappel zoals beloofd. De crème voelt niet vettig aan en trekt snel in Mijn voeten voelen meteen wat warm aan, dit komt denk ik door het kruidige aspect. Met dit weer vind ik dat niet erg. In de zomer zal ik dit product dan liever aan de kant leggen omd

Review : L'oreal paris colorista paint #Rose Blonde BIG FAIL

Afbeelding
Ik ben dol op roze haar, maar heel draagbaar is dat felle waar ik van hou niet. Nu zag ik deze colorista paint liggen in de kleur rose blonde en wilde deze na meerdere video's en reviews te hebben bekeken toch graag testen.  In de verpakking zit het volgende : Gebruiksaanwijzing Handschoentjes Kwast/borstel Emulsie  De kleur zelf. conditioner  Je mengt tube 1 met flesje 2 in een niet metalen schaaltje totdat het een homogene emulsie is en je kunt de crème op 3 manieren aanbrengen.  Ik besluit om mijn gehele haar er mee te verven en ik liet het 30 minuten intrekken  Ik heb aardig dik haar en anders is de kleur er zo weer uit ook al beweert L'oreal dat deze kleur permanent is.  Dat kan dus niet hé, pastel tinten zijn nooit permanent. Resultaat : HOE DAN .  HOEZO IS MIJN HAAR COMPLEET BLOND?  Zelfs mijn uitgroei is blond.  Hier is nergens rose te bekennen..  Wat een slecht spul zeg.  Mijn haar voelt zeer droog aan wat ik normaal met de ster

Opgemaakt #week 15 # April 2017

Afbeelding
Joehoe ben ik weer met mijn opgemaakt artikel.  Er zijn weer wat items door heen gegaan hoor. 

Mini Give Away - Essence lipstick Vibrant Shock 09

Afbeelding
Deze gewaagde kleur ligt al een tijdje in de schappen en hij trok mij toch wel aan.  Ik probeerde hem uit , werd enthousiast en besloot er ook eentje weg te geven want ik had hem namelijk dubbel.  Wat je mag doen om kans te maken? Like BeautyxSpace op FB En laat een reactie achter op deze foto op Facebook zodat ik weet dat je mee doet.  That's it.  Je kunt mee doen tot 20 April. 

Aussie Shower Smoothie bubblegum geur.

Afbeelding
Als je aan Aussie denkt , dan denk je meteen aan de bubble gum geur die aan hun shampoo's zit.  Heerlijk vind ik dat en al langere tijd wilde ik er een shower gel van. Geen idee dat dit ook echt bestond! Totdat ik de op=op shop in liep en deze in de schappen zag staan. Er stond er nog maar eentje en die ging meteen mee in mijn mandje!

Blux Box Unboxing - Dubbelop

Afbeelding
Ik besloot om een cadeautje voor mezelf te bestellen en wilde graag een beauty box. Nu kun je echter bij bluxbox ook een losse eerdere editie bestellen waardoor je al weet wat je gaat krijgen.  Ik koos dus voor zo'n eerdere editie en een verrassings-  box met een waarde van 100 euro.   Ik laat nu gewoon alles samen zien. Er zit 1 dubbel product in en voor de rest kan ik alles gebruiken. Super ! Ik kan de prijzen er niet allemaal bij vermelden, deze stonden er namelijk niet bij . Maar ik weet wel dat de producten van Fruttini normaal 4,95 kosten.   De all you need is me cream 24,95 en de zilveren potloden 9,95.  Er zit een shampoo in, micellair water, handcrème, lash serum, douchegel, maskertjes, face mist ,voet crème, enzovoort. De boxxen zijn zeer divers.  Ik ben in ieder geval zeer blij met alle producten ! De mini shampoo ruikt lekker naar mandarijntjes en heb ik al ingebruik.  Hetzelfde geld voor de voetcrème.  Hier van komt snel een review online.

Review : Kruidvat Charcoal scrub masker

Afbeelding
Onlangs was ik bij Het Kruidvat en zag bij de maskers een nieuwe tube liggen van Kruidvat eigen merk en ik vond het er wel erg apart uit zien. Het is namelijk een zwart masker dat charcoal of ook wel ''houtskool'' genoemd bevat. Het masker heeft een zeer fijne scrub en een prettige geur. Het is de bedoeling dat je het masker in masseert en vervolgens 5 minuten in laat trekken. Het masker voelt prettig aan op mijn gezicht en nadat ik het masker met lauwwarm water na 5 minuten heb afgespoeld voelt mijn huid lekker zacht aan in plaats van droog en trekkerig zoals ik eigenlijk stiekem verwacht had. Ik ben blij verrast. En voor slechts 1,99 heb je al zo'n tube waar je minimaal 20 keer mee kunt doen. Je hebt namelijk slechts een klein beetje nodig. Weer een goed product van Kruidvat ! 

FOTD : Blue Rain + mini review Boozyshop

Afbeelding
Bij de Boozyshop shopte ik nieuwe make-upjes en deze heb ik verwerkt in een  felle make-up look. En ik kocht eindelijk een I heart make-up bronzer. Het Freedom clubbed to death palette is zeer gepigmenteerd. Ik gebruikte de gele en groene kleur onder mijn ogen De blauwe, donkerblauwe en zwarte kleur op mijn oogleden. Als primer gebruikte ik de cream concealer van Catrice.  Freedom clubbed to death eyeshadow palette  I heart makeup summer of love bronzer Freedom pro melts liquid lipstick '''public'' Catrice cream concealer  L'oreal colorista mascara  Action zwart oogpotlood Essence liquid eyeliner Catrice brow pomade  Essence rainbow highlighter  Deze liquid lipstick is ook goed gepigmenteerd, plakt niet voelt fijn aan op de lippen en blijft prima zitten. Ik kocht deze in een set van 3. Ik zal deze binnenkort reviewen.

NOTD : Catrice - Tulips R better than one.

Afbeelding
Dit vrolijk kleurtje van Catrice dekt met een enkel laagje,droogt snel en ruikt lekker naar bloemetjes. Het is een leuk voor jaars kleurtje en ik ga deze er zeker nog vaak bij pakken. Hij is te koop voor 2,99 bij grotere Trekpleister of Kruidvat filialen/schappen.

L'oreal colorista wash out lilac & pink hair fading traject. 3 x gewassen. # Blauw haar?

Afbeelding
Het leek me leuk om jullie mee te nemen in mijn roze/paars haar avontuur. Hoe lang blijft het zitten? En hoe vervaagt de kleur na elke was beurt?    Ik gebruik de Dove nourishing secrets strenghtening shampoo en conditioner. En af en toe het haar masker met argan olie van het Kruidvat eigen merk. Ik was mijn haar met warm water.  Zo ziet mijn haar er uit op de eerste dag na het kleuren en uitspoelen.  Ik heb mijn haar hier nog niet gewassen. Zo ziet mijn haar er uit na de eerste was beurt. Het paarse vervaagd meer naar blauw en wit. Het roze ziet er nog goed uit . Bij mijn uitgroei is de kleur er al volledig uit . Na de tweede wasbeurt is ook het roze ietwat vervaagd en het paarse is nog meer blauwig en wit geworden. Wel grappig dat juist het roze overheerst aangezien ik 1 tube paars en slechts een halve roze heb gebruikt .  En na drie keer wassen is de kleur er bijna volledig uit . Alleen het roze in de punten is volledig blauw geworden. Ik vin

FOTD : Pretty Pink

Afbeelding
Van de week kleurde ik mijn haar roze en paars met de  L'oreal Colorista wash out producten  en vond het leuk om er een bij passende look bij te maken . In het bovenstaande artikel vind je ook de video. Essence pink lipstick  ''glitter in the air'' Essence pink 2in1 lipstick ( uit assortiment) Essence xtreme mascara Essence forbidden topcoat Catrice brow pomade  Essence paars oogpotlood LE Essence frosted raspberry oogschaduw Essence black berry oogschaduw Essence precision eyeliner Essence bronzer  Essence blush LE Essence setting spray Essence rainbow highlighter LE