Posts

Posts uit maart 19, 2017 tonen

Knutselen lente thema.

Afbeelding
Het leek me weer eens leuk om creatief bezig te zijn. Eerder deed ik dit best veel maar de laatste tijd niet echt meer. Ik ging naar de Action, Xenos en de Wibra en ik ging aan de slag.  Dit is het resultaat. Een paar met peterselie en bieslook plantje, en een paar met een leuk kaarsje. Knutsel jij ook wel eens?

Opgemaakt #week 12 # maart 2017

Afbeelding
Ook deze week heb ik weer wat opgemaakt.  Er zijn weer full size producten leeg gegaan, maar ook een paar samples.   Als eerste deze handzeep van Balea. Deze  ruikt heerlijk en maken mijn handen lekker zacht. Ook maakte ik een gezicht maskertje op van dit merk. Er ging een ieni mini tubetje van Dove handcrème leeg. En er ging een tube van mijn geliefde Edeka Har kur op van Elkos.  En een Elkos shampoo. Deze tube zat bij mijn haarverf, ik vond het fijn spul.

Kruidvat colors to play turquoise

Afbeelding
De colors to play van Kruidvat kun je vergelijken met Directions of Manic Panic. Een conditioner achtige textuur met een kleurtje er aan toegevoegd dat niet perse schadelijk is voor je haar. Ik heb al veel kleuren in mijn haar gehad maar nog geen turquoise . 

Review : Balea Bahama's Dream Duschgel

Afbeelding
Zo'n 2 keer per jaar komen er nieuwe limited edition lijnen uit van Balea. Nu het weer voorjaar word zijn het zomerse geuren.  Vandaag laat ik jullie de zomerse bahama's dream zien. Een vrolijke lijn met kokos en frangipane  geur.  De verpakking ziet erg fleurig uit en je ziet meteen om welke geur het gaat. Je hebt 300 ml voor slechts 55 cent. De fles heeft een handige klikdop zodat je niet met je natte handen onder de douche loopt te klooien met de dop en de gel is zuinig in gebruik. De kleur is knalroze en dit vind ik een leuk detail. De textuur is erg zacht en het schuimt goed. De geur is echt heerlijk, alsof je je met een cocktail op een strandje waant met een lekker stukje kokosnoot als toetje. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht aan en na gebruik ruik je dit nog een aantal uurtjes subtiel terug. Ik vind de geur zo lekker, dat ik er meteen een aantal heb ingeslagen en ook de bodylotion en bodymist er van heb gekocht. Dit is zeker een aanrader.

Recept : Mandarijn cakejes ( met nog geen 1 gr toegv.vsuiker per stuk )

Afbeelding
Als je suikervrij/arm eet en je bent ook nog eens allergisch voor de meeste zoetstoffen ben je erg beperkt als je een lekker gebakje wilt. Daarom besloot ik deze zelf te maken met behulp van 1 zakje vanillesuiker ( verdeeld over 9 cakejes) en de zoetstof sucralose, waar ik wat beter op reageer. Voor extra smaak voegde ik kwark toe en een mandarijntje die ik heb fijngemalen.  Per cakeje zit er nog geen 1 gram toegevoegde suiker in.  Je doet alle ingrediënten in een mengkom en gaat er overheen met de mixer. 20/30 minuten in de oven op 190 graden en wachten tot ze mooi goudbruin worden. Voor 9 cakejes heb je nodig :  100 gr kwark 50 gr mandarijn 50 gr boter 1 ei 200 gr bloem 20 gr bakpoeder/meel 1 zakje vanille suiker. 

Shoplog DM # Maart 2017

Afbeelding
Zo'n twee keer per jaar ga ik naar de DM. Dit keer heb ik er voor gekozen om niet elk product bij naam te noemen maar om er enkele foto's bij te plaatsen met korte tekst.  Mocht je ergens een review van willen zien, laat me dat dan zeker weten. Eindelijk bij de DM geweest. Shoplog volgt zsm. #balea #dm Een bericht gedeeld door Engelina (@beautyxspace) op 18 Mrt 2017 om 8:31 PDT Ik kocht enkele bodylotions, niet alles staat op de foto , een paar douchegels uit de nieuwe zomer lijn, scheermesjes,droogshampoo,volumepoeder,maskertje,shampoo, handzeep,nagellakremover,handcreme en wat huishoudelijke dingen.    Ik ben gek op de DM en dan met name het merk Balea. Er komen binnenkort reviews online van de producten die ik leuk,lekker of grappig vind. Ik kocht ook handcreme, treacle moon mini's,nagellak remover en lipbalsem.

Review : Knijp lotion Balea

Afbeelding
Afgelopen weekend was ik met mijn moeder bij de DM en daar zag ik deze bodylotion liggen in  de verpakking van knijpfruit. Handig voor onderweg!  De lotion is lekker dik maar voelt niet vettig aan, de geur doet je denken aan zomerse vruchten en de textuur is ook erg fijn, de lotion trekt super snel in. Ik vind dit de perfect lotion voor onderweg, hij is te koop voor 1,45. Dan heb je 100 ml en ik vind dit een prima prijs.  Ik vind het altijd super leuk dat Balea steeds weer met grappige verpakkingen en lekkere producten komt.