Posts

Posts uit januari 8, 2017 tonen

Food of the day : Banana Blueberry Egg Pancakes

Afbeelding
Een tijdje terug maakte ik banaan ei pannenkoekjes maar ik miste toch een beetje smaak. Ik had nog bosbessen in huis dus besloot deze toe te voegen. Je kunt ze ook zonder blender maken maar op deze manier werd mijn beslag wat egaler.  2 bananen 2 eieren 1 handje bosbessen 1 mandarijntje als garnering en een paar extra bosbessen Blender Het principe is erg makkelijk, voor 4 kleine pannenkoekjes gooi je alle bovengenoemde ingrediënten in de blender tot er een egaal beslag ontstaat.  Dan verwarm je een koekenpan en doe je er een beetje olie of boter bij. Deze pannenkoekjes komen er bijna nooit heel uit, dus kluts ik ze tot ze gaar zijn en vorm ik ze met een lepel tot een rondje op mijn bord. Eventjes af laten koelen en dan zit dat ook weer stevig aan elkaar :)  Eet smakelijk, lekker met een mandarijntje erbij voor iets frissigs bij al dat zoet.

Opgemaakt ! Januari # Week 2 #2017

Afbeelding
Ook deze week heb ik weer producten opgemaakt, al waren de meesten op zondag al leeg. Ik verfde mijn haar nog een keertje en er ging een mini douchegel op die ik als handzeep gebruikte. De foundation is leeg en de blush vind ik niet fijn en was ook oud . Mijn favoriete face wash is weer opgegaan en heb uiteraard weer een nieuwe in gebruik. De mini deo is van vogue en rook prima.  Jazeker ! weer een wash in wash out shampoo leeg en dit keer was het cool blonde. Het serum was van gliss kur en werkte prima. Deze handzeep komt van de Etos en hier heb ik nog geen 2 weken mee gedaan. De pomp deed het niet dus die heb ik er af gehaald, dan gaat het zeer snel, hij schuimt ook niet lekker en maakte mijn handen ook niet knoflook-geur vrij als ik deze gebruikte dus ik ben blij dat hij op is . De geur is trouwens wel erg lekker. Deze douchegel van Yves Rocher is de ultieme favoriete douchegel ooit en gebruik ik al sinds ik een klein kind was.

NOTD : Essence - LUMOS!

Afbeelding
Lumos is een paarse lak met een  ''luminous glow'' hij zou met twee laagjes moeten dekken maar dat doet hij niet. Deze lak zou ik dan ook alleen over een andere paarse lak of zwarte lak dragen en dat is mij meestal te veel gedoe af.  Voor een sheer lakje is hij wel leuk en daarvoor zou ik hem er af en toe wel bij pakken maar dit word zeker geen favoriet. Deze komt uit de limited edition ''winter glow'' .

NOTD : Essence - love me like you do

Afbeelding
Love me like you do is een oud roze lakje die erg lijkt op English Rose die niet meer te koop is en wat een favoriet was.  Dit lakje dekt met een enkel laagje. Helaas is de lak wel erg dik waardoor hij niet snel droogt. Maar aangezien dit een van mijn favoriete kleuren is heb ik dit er wel voor over. Verder lakt hij fijn en blijft hij goed zitten. 

Review : Essence cushion lipstick

Afbeelding
In de nieuwe winterse LE van Essence zat een voor mij nog nieuw product namelijk de cushion lipstick. De lipstick zelf zit in de dop en doormiddel van een sponsje dat zit bevestigd aan een soort springveer komt het product op het sponsje terecht.  Met het sponsje ga je dan over je lippen.  Ik vind het leuk bedacht, alleen gaat het aanbrengen erg lastig omdat het sponsje te groot is en het product te droog. Je moet echt meerdere malen over je lippen gaan en het extra uit smeren voordat je een lichte rode gloed over je lippen hebt. En dan lijkt het net of je iets te hard geboend hebt en je daarom rode lippen hebt van de stain. Dit vind ik er echt lelijk uit zien . De kleur vind ik erg mooi, en als basis is dit een heel handig product zodat je geen lelijke lip lijn overhoudt als je rode lipstick op hebt die niet zo long lasting is.  Ik ga deze er dan zeker ook vaker bij pakken.maar dan niet alleen. Hij kost 2,89 en is tijdelijk te koop bij verschillende kru

Review : Nivea Hairmilk shampoo & conditioner

Afbeelding
Toen ik deze Hairmilk producten van Nivea zag liggen en het prijs kaartje ook nog eens tijdelijk 1,00 was besloot ik deze mee te nemen. Van mijn huidige shampoo kreeg ik hoofdhuid problemen en de belofte van ''milde reiniging'' sprak mij meteen aan .  Ik heb de producten ongeveer een week getest om een duidelijke mening te vormen. Ik was mijn haar elke dag dus na een week mag ik wel verschil merken of zien . Ik heb droog en pluizig haar en nu ik het weer gebleekt heb kan mijn haar wel wat extra verzorging  gebruiken. Als je de dop opent komt de welbekende Nivea geur je al tegemoet. De producten zijn niet milky zoals je zou verwachten. De shampoo is cremig en de conditioner is dik en lobbig en meer als een masker zoals ik gewend ben van Nivea. Mijn haar voelt na het gebruik van deze producten zijdezacht aan. Ik heb het gevoel dat vooral de conditioner veel goeds doet voor mijn haar. Mijn punten zien er ook minder droog uit en mijn haa