Posts

Posts uit november 20, 2016 tonen

Review : Essence little xmas factory ''cookie'' scented hand crème

Afbeelding
Jup ! Nog meer hand  crème ik doe er namelijk echt niet zuinig mee en gebruik ze ook voor mijn voeten aangezien voet crème  blijkbaar veel duurder moet zijn . Vandaag een tubetje van Essence met slechts 25 ml dus die zal er ook wel snel door heen gaan ;).

NOTD : Trend it up 101

Afbeelding
Dit mooie paarse kleurtje kostte slechts 1,25 bij de DM en dekt met twee laagjes. Het kwastje is lekker breed en de lak droogt snel op. 

Shoplog DM

Afbeelding
Ik ben bij de DM geweest. 1 of 2 keer per jaar ga ik er heen en dit keer zou ik eigenlijk voor de regenboog douchegel gaan maar deze was dus vrijwel meteen al uitverkocht! Nu had ik verder eigenlijk niet echt douchegel nodig dus hield ik me in ;) Wel kocht ik een paar mini marshmallow douchegels van treacle moon en de handcreme.  Ook kocht ik nog een paar andere handcremes want ze gaan er weer doorheen met dit weer! Ik kocht verder een aantal mini producten om uit te proberen , een haarmasker, haarverf en een paar bad bommetjes die ik als handbadje ga gebruiken. Een deo, een paar gezicht maskertjes , een paar nagellakjes en een mooie lipstick.  Een bodylotion in een fijne winterse geur had ik nog niet en deze lijkt me heerlijk met bruine suiker en feige. 

Food of the day - Ei muffins.

Afbeelding
Dit is zo'n makkelijk recept die je ook nog eens in kunt vriezen. Handig als ontbijt, tussendoortje,traktatie of als voor of bijgerecht :  De ei muffin. Het fijne van dit lekkers is dat je er alles in kunt gooien waar je zelf zin in hebt.  Ik vulde mijn silliconen vorm met broccoli,zalm en spinazie. En uiteraard ei ;) ik voegde wat kurkuma en peper toe en zette ze 15 minuten in de oven op 200 graden. Eventjes af laten koelen met het deurtje op een kier en eet smakelijk ;) Andere variaties! Je kunt ze ook maken met bijvoorbeeld ,kaas,tomaatjes,paprika,spekjes,courgette, kiemgroenten,bloemkool, paksoi ect. Ik koos echter voor wat het minst ''nat'' was zodat de muffins stevig blijven en voor wat ik nog in de koelkast had liggen .

Opgemaakt November 2016 #part 2

Afbeelding
Ik deelde het opgemaakt artikel deze maand in twee omdat ik ook een hoop mini's op heb gemaakt.   Deze shampoo van Aussie ruikt lekker, en voedt mijn haar. Helaas is dit een mini , maar de full size vind ik een beetje prijzig . Deze mini douchegel is van Yves Rocher en heeft geur van clementines en specerijen, persoonlijk is hij te zoet naar mijn smaak. Ik heb er ook een full size van. Deze mini Nivea shampoo was ook erg prettig. Deze full size  face wash van Yves Rocher is een favoriet en keert elke maand weer terug in dit soort artikelen. En ik maakte een full size  handcrème op . Deze Dove mini haar masker vond ik ook erg prettig, ik heb er  twee van opgemaakt.  Ook ging er een head and shoulders mini op. Dit was de tweede waxmelt van woodwick die ik probeerde en ik ben er dol op. Deze ga ik zeker opnieuw aanschaffen. En ik weet dat ik zei dat ik deze niet meer zo snel aan zou schaffen ondanks dat ik zeer tevreden ben me

Review: Eyeliner Pen Action ''nieuwe lijn''

Afbeelding
Laatst haalde ik de  eyeliner pen van Max & More, deze kostte 1,49  werkte erg fijn  maar.... de dekking was gewoon knudde dus deze pak ik er niet meer bij . Nu zag ik dat er ook van ''de nieuwe lijn'' een eyeliner pen was voor dezelfde prijs en ik was erg benieuwt of deze beter was. De verpakking ziet er gewoon prima uit , al vind ik de pen iets aan de dikke kant om fijn vast te houden.  De punt ziet er prima uit en voelt niet hard aan zodat je er makkelijk mee kunt werken, De swatch op mijn hand is prima en hij is smudge proof.  Dan kan het aanbrengen op het ooglid beginnen !    En daar ging het mis... Omdat de verpakking zo grof is kun je niet gemakkelijk zien wat je aan het doen bent en hij gaat best wel stroef over je ooglid heen. Een dun lijntje kan ik er niet netjes mee trekken en mijn winged eyeliner leidt een eigen leven. Jammer! Ik denk dat ik het toch bij mijn oude vertrouwde Essence eyeliner houdt.  Note :  Geen idee wat e

Give away ! BeautyxSpace is jarig !

Afbeelding
In het artikel van gister had ik al een kleine win actie waar je niks voor hoeft te doen ;) Maar niet alleen ik was jarig maar deze blog ook !  Daarom geef ik dit schattige portemonneetje en turquoise pendant ketting weg.   Wat je hier voor mag doen ? Like  (verplicht)  & regram  (+1)    deze foto OF Like (verplicht )  & deel (+2 )  dit bericht op   Facebook Laat je het weten dat je mee doet met een geldig email adres? 

NOTD : Action longlasting nail polish kleur Pink 330

Afbeelding
De Action heeft haar make-up schappen uitgebreid met een nieuwe lijn waar ik de naam niet echt van kan vinden.  Het zijn twee Ssen door elkaar heen geswirreled, ik nam onder andere deze leuke roze lak mee die dekt met een enkel laagje en binnen 30 seconden droogt!  Hij kost 0,99.

Share your dinner # Dag 3 Sushi met Groenten

Afbeelding
Stiekem at ik vandaag bij mijn moeder mee waar ik rosti met kip at maar ik wilde ook al een lange tijd sushi maken dus deze maakte ik alvast voor morgen !  Ik kocht een sushi kit die alle benodigdheden bevatte om sushi mee te rollen en voegde er zelf komkommer,wortel,paprika en avocado aan toe .

Action shoplog. #1

Afbeelding
Ik ging naar de Action om wat dingetjes te halen en zag er ook een hoop leuks tussen!  Dus buiten de praktische dingen als stofzuigerzakken,waxine lichtjes konijnen en katten snacks en de welbekende vanille geur kaars gingen ook de overige dingen mee waar ik wel een foto van heb gemaakt ;)  Ik zag deze nieuwe lijn met ik geloof, 3 soorten geuren staan.  De paarse lijn schafte ik eerder al aan maar ik blijk helaas allergisch te zijn, met de blauwe lijn gaat het in ieder geval met de handcrème nog wel goed, dus kocht ik de douchegel,douchescrub en handzeep er ook bij. Deze kosten 0,99 per stuk. Ook zag ik dat ze een nieuwe lijn met make-up hadden dus nam ik twee sets lipstick mee, een concealer stick, twee lakjes en een blush. Ik ben erg benieuwt naar de kwaliteit van deze producten. Elk product kostte 0,89 of 0,99 . Deze airwick vanille geurkaars is een geliefde kaars bij mij en heb er dan ook al meerdere versleten, deze kostte als ik het goed heb 1,99 .

Share your dinner #Dag 2 Buikspek & Salade

Afbeelding
Bij de AH was er buikspek in de aanbieding, dus deze ging mee mijn oven in ;)  Ik had het nog nooit eerder klaar gemaakt maar het smaakte prima.  Ik at er een salade bij van veldsla, avocado,mozzarella, lente ui en tomaat. Ook at ik er een stukje paprika met geitenkaas bij.

Share your dinner #Dag 1 Gestoomde zalm

Afbeelding
Vandaag at ik lekker gestoomde zalm met citroen en kruiden.  Ik at er tomaat, mozzarella en gemarineerde champignons bij.