Posts

Posts uit oktober 23, 2016 tonen

NOTD : Catrice - Que Linda !

Afbeelding
Deze prachtige lak van Catrice genaamd Que linda zat ook in het pakket van Catrice dat ik gewonnen had.  De lak dekt mooi met twee laagjes en droogt normaal op. Het kwastje is fijn en de kleur is echt super mooi.  

Opgemaakt #Oktober deel 2 2016

Afbeelding
Ik ben drastisch gaan declutteren en restjes gaan op maken. Elke maand zeg ik dat het de maand er op wel minder word, maar de artikelen zijn meestal even lang xD. Deze maand splits ik het op, dus bij deze,  opgemaakt oktober deel 2  Tijdens het declutteren vond ik deze nagellak remover waar nog een restje in zat.  Deze heb ik al tijden en ik heb geen idee meer of ik deze fijn vond of niet. Hetzelfde geld voor deze showergel van Oriflame. Ik was nogal zuinig hiermee en daardoor had ik hem al minstens een jaar staan , deze maand maakte ik hem op. Deze mini shampoo van Balea rook gewoonweg goddelijk en maakte mijn haar zacht en glanzend. Ik ga zeker weten weer een flesje of grote verpakking aanschaffen als ik weer in de DM ben. Deze 8x4 deo is nostalgisch, letterlijk en dus tijd om weg te doen. Hij was ook bijna leeg overigens. En er ging nog een deo op die bijna leeg was! Al een tijdje kwamen er geen deo empties meer maar dit komt omdat ik alles door elkaar

Wishlist ~! Budget Cadeautjes ! Alles onder de 5,00

Afbeelding
Binnenkort ben ik jarig, komen sinterklaas,kerst en alle andere feestelijke dagen er al weer aan en zijn er allerlei nieuwe producten te koop in de kerst sferen. En sommige producten wil ik al een tijdje hebben. Daarom besloot ik een wish list te maken met dingen die ik nog voor mezelf wil gaan kopen maar het voor nu nog eventjes laat ;) Als eerste de honey & vanilla shower smoothie van  Wat maakt je mooi  . Ik heb eerder al twee showersmoothies gehad van dit merk en ik ben er dol op.  Sun vond ik het lekkerst maar ik ben ook zeer benieuwt naar deze geur. Hij kost 4,95  De candy cane soap pop lijkt me ook heerlijk, deze kost 4,50    En stiekem wil ik er ook andere producten bij. Het Kruidvat heeft onlangs haar assortiment uitgebreid met continent lijnen.  The magic of brasil is de nieuwste geur en ik ben al helemaal verliefd op de shower nectar die ik gratis kreeg voor 250 punten bij mijn voordeelkaart. Ik zou ook graag de shower foam er nog bij hebben.  

Standaard Make-up Stash 6 x

Afbeelding
Ik draag eigenlijk bijna elke dag wel make-up. En ik draag bijna altijd andere looks maar er zijn een aantal producten die ik er standaard bij pak als ik geen zin heb in aparte of opvallende looks. Deze brow wax stick van Catrice had ik een paar weken geleden gewonnen en deze is precies mijn kleur. Ook al draag ik verder geen make-up deze zit nu standaard op mijn brows. Ik ben helemaal verliefd op de princess lash mascara van Essence en de forbidden volume topcoat mascara. Maak ik toch een een naturelle look? Dan gaat deze wenkbrauw poeder van catrice over de wax heen ;) De precision eyeliner pen van Essence is ook een favoriet. De w7 lipbalm in de smaak cherry gebruik ik ook standaard elke dag. Dit zijn de producten die ik standaard gebruik als ik make-up op heb.  Natuurlijk draag ik ook veel bronzer, af en toe foundation , blush en oogschaduw en ben ik dol op highlighter maar deze producten wissel ik altijd af.

NOTD : L'oreal paris spiky effect 891

Afbeelding
Deze mooi lak van L'oreal scoorde ik voor nog geen 2 euro bij de action.  Het is een lak met een ''spiky'' effect ofwel sugar/sand effect. De lak dekt erg goed en het kwastje is perfect om met 1 veeg over je nagels te gaan als je niet al te brede nagels hebt. Ik ben dol op dit lakje ! 

Review : Essence midnight masquerade dance till dawn lipstick ombre duo

Afbeelding
Bij de nieuwe LE van Essence midnight masquerade zaten ook twee prachtige lip duo's met een zwarte stick en een matte gloss om een ombre lip te creëren, echt vond ik de combi die op de verpakking staat iets the goth , en als ik dat zeg dan is dat echt zo want ik loop gerust met zwarte lippen rond dus besloot ik om alleen op de cupido boog wat zwart aan te brengen en dit goed uit te blenden. Over de kwaliteit van dit product ben ik zeer verrast want het blijft zo'n 5 uur zitten. Hij overleeft wat drankjes en een maaltijd en begint dan pas te vervagen. De kleur vind ik ook echt prachtig en in combinatie met het zwarte geeft het mijn lippen extra diepte en laat ze voller lijken . Dit product kost 2,99 en is de moeite zeker waard! Ik zou het super vinden als je me zou volgen op  bloglovin   er komt binnenkort weer een win actie ! 

NOTD : Essence- meet me midnight

Afbeelding
Deze duochrome lak van de nieuwe LE van Essence is gewoonweg prachtig. Hij dekt met een enkel laagje en is glitter en glamour to the max. Ik ben super gelukkig met dit leuke lakje.  Oja ! Ik zou het super tof vinden als je me zou willen volgen op  bloglovin   binnenkort komt er ook weer een win actie !

NOTD : Essence - the walking red

Afbeelding
Jaaa de nieuwe LE van Essence is uit en ik werd natuurlijk helemaal blij toen ik de lakjes zag. Ik heb ze alle 4 meegenomen en laat deze de komende dagen aan jullie zien.  Als eerste is deze latex matte lak aan de beurt die dekt met twee laagjes.  Alleen de naam vond ik al leuk en toepasselijk want de nieuwe aflevering van the walking dead is net uit !   De kleur vind ik ook best wel nice al vind ik de formule net iets te waterig. Matte lakjes horen in een enkele laag te dekken omdat je anders strepen krijgt .

Review: Kruidvat handcrème rose

Afbeelding
Ja zeker , nog een product van de originals lijn van Het Kruidvat.  Waar ik normaal voor de olijf versie zou gaan bij handproducten ging ik nu voor de rozen geur.   De geur is subtiel en daar houd ik van bij een handcrème . De creme zit in een tube van 100 ml en hij heeft een handige klik dop. Het is een dikke witte crème die snel intrekt. De crème is zeker hydraterend en laat mijn handen zacht aanvoelen. De geur ruik je nog een tijdje maar is niet overheersend. Ik vind het een zeer prettig crème mede doordat hij niet vettig aanvoelt. Ook over dit product ben ik meer dan tevreden. De prijs van deze handcrème is ook 1,99

Review : Kruidvat originals tea tree scrub crème

Afbeelding
Ik heb al 3 producten gereviewed van de vernieuwde originals van Kruidvat eigen merk . Vandaag is het de beurt aan de scrub crème met tea tree olie.  De scrub zit in een glazen pot en ik adviseer om er een spateltje bij te gebruiken .  Als eerste de geur, ik vind de geur echt verschrikkelijk, ik hou gewoon niet van de geur van tea tree want met de wasgel heb ik het zelfde. De scrub zelf smeert gemakkelijk uit over je gezicht maar het is wel een grove korrel, als je een gevoelige huid hebt zou ik echt maar een heel klein beetje gebruiken en niet te stevig scrubben.  Als je een hele vette huid hebt of last hebt van acne  dan kan ik je dit wel aanraden . Persoonlijk vind ik hem voor mijn gemengde gevoelige huid niet zo heel tof.  Ook dit product kost 1,99 

NOTD : Essence - On Air

Afbeelding
Ik draag eigenlijk veel te weinig glitterlak omdat het zo'n pain in the ass is om het weer te verwijderen. Toch pakte ik deze oude goude ( haha woordgrap) er bij. Het lakje heet ''on air'' dekt prima met twee laagjes al is een derde mooier en droogt redelijk snel. Een heerlijk kleurtje voor 1,69 .