Posts

Posts uit oktober 2, 2016 tonen

Review : Miss Sporty Wonder Smooth Wonder Nude lipstick

Afbeelding
De laatste tijd heb ik veel matte lipsticks gedragen maar ik vond het wel weer eens tijd worden voor een mooi glansje. En deze glans vond ik in de nieuwe lipstick van Miss Sporty van de wonder smooth collectie.Ik koos voor wonder nude . Een mooie licht bruine lipstick met een roze ondertoon die gemakkelijk aanbrengt, je lippen een gezonde glans geeft en ze lekker zacht aan laat voelen. Het prijsje is ook mooi, namelijk slechts 1,99 .

BeautyxSpace mini shop

Afbeelding
Bij  beautyxspace mini shop   bied ik goedkope sieraden en horloges aan . Soms ook beauty gerelateerde spulletjes. Het is een blogsale / sieraden sale. De verzendkosten tot 200 gram zijn 1,95.  brievenbus pakje 3,95  en pakket post is 5,50  in NL .  

Ooglooks op Instagram.

Afbeelding
Op Instagram plaats ik regelmatig ooglooks, het leek me leuk om deze hier ook eens te delen.

Opgemaakt #september 2016

Afbeelding
Vandaag heb ik weer een opgemaakt artikel voor jullie. Ik maakte dit tubetje hot oil van Oriflame op. Ik heb niet echt het gevoel dat mijn haar er beter door uit ziet maar hij ruikt lekker en maakt mijn haar wel zacht. Als tweede deze Balea after sun duche. Dit is een verfrissende douchegel die erg fijn is om te gebruiken na het zonnen. Het maakt de huid zacht, verkoelt en maakt je huid ook extra schoon. Gelukkig heb ik nog een fles staan.  Natuurlijk ging er weer een reiniging gel van yves rocher op.  Mijn favoriete product van dit merk. En maakte ik een mini nivea shampoo op, niks op aan te merken.  Ook maakte ik deze manibomb van watmaaktjemooi op , deze heet snuggles en ruikt naar wasverzachter.  En er ging een mini shampoo van crisan op. Deze douchegel van voque was prima maar niet speciaal. Deze handfoam was heel erg lekker! Ik heb meteen een nieuwe gekocht van palmolive in een andere geur. Deze shampoo van gliss kur vind ik erg fijn. Het keratine

NOTD : Meeki - Lilatastic

Afbeelding
Lilatastic is een mooie goed dekkende, snel drogende en fijn uitsmeerbare creamy lak van Meeki.  And I absolutely adore this color !