Posts

Posts uit juli 31, 2016 tonen

NOTD : Essence- pretty cool life

Afbeelding
Pretty cool life is een mos groen najaars kleurtje met een hoog shine gehalte. De lak dekt met twee laagjes en droogt snel.  Ik vind het een heel mooi kleurtje en de formule is ook fijn.  

Mijn 6 tips voor over behandeld haar.

Afbeelding
Vandaag deel ik mijn tips voor over behandeld haar. Ik zeg er meteen bij dat dit dingen zijn die voor mijn haar werken en dat ik geen kapper ben. Ik verf mijn haren al 10 jaar en heb heel veel verschillende kleurtjes gehad. De laatste paar jaar vinden mijn haren dat echter niet meer zo leuk en hebben ze meer verzorging nodig. Daarbij heb ik het ook jaren lang gestijld en getoupeerd.  1 : Keratine spray ! Dit spul is geweldig en al voor een paar euro te koop.  Mijn haar voelt sterker aan en glanst meer sinds ik dit gebruik.  Aangezien ik mijn haren veel gebleekt heb is dit echt een must. 2 : Kokos olie masker :  Eens per maand drenk ik mijn haar in kokos olie en laat dit vervolgens een paar uur zitten. Na het uit wassen voelt mijn haar iets zachter aan en pluist het aanzienlijk minder. 3 : Haar serum :  Ik gebruik die van biosilk, gliss kuhr, of een ander merk dat ik voorhanden heb. Dit smeer ik in de puntjes van mijn haar zodat ze iets gladder e

Review : Essence lipstick matt matt matt 02

Afbeelding
Die naam is een beetje overdreven, en ik geloof nu wel dat hij super mat gaat zijn. Deze nude kleur heeft een roze ondertoon en jawel, je raad het al hij is mat. Normaal gesproken brengen matte lipsticks stroef aan voelen ze droog aan op de lippen maar deze stick is erg romig en voelt aan als een laag vaseline op je lippen,niet verkeerd in ieder geval. Het is een mooi kleurtje en hij blijft een redelijke tijd zitten. Alleen als je iets gaat eten gaat hij er wel sneller af. Een drankje kan hij gerust hebben. Een leuk everyday kleurtje voor een mooi prijsje. De stick kost slechts 2,39.

Review: FA Paradise Moments douche gel

Afbeelding
FA heeft altijd lekkere douche gels maar toch schaf ik ze niet zo vaak aan omdat ik ze een tikkeltje te duur vind. Afgelopen maand zag ik echter deze liggen voor slechts 1,00.   De gel heeft de geur van hibiscus en shea butter waardoor hij zowel fris als zacht ruikt . De gel is licht roze en voelt zacht aan op mijn huid, hij schuimt goed en na het douchen ruik je nog subtiel de geur terug op je huid. Het is een lekkere geur voor de zomer maar ook zeker voor het najaar vanwege de shea butter geur die toch wel overheerst. 

Review : Dimensions de Chanel mascara

Afbeelding
Bij de Glamour van deze maand zat een mini mascara van Chanel .  Ik kon niet wachten om hem uit  te proberen. Zou deze mascara echt beter zijn dan de drogisterij merken of ligt het meer aan de merk naam dat je zo veel betaald? De verpakking ziet er gewoon simpel uit . En ondanks dat het een mini is zit er wel een normaal borsteltje aan wat ik zeker een plus punt vind. Ik was nogal sceptisch over dit product maar dit gevoel verdween meteen toen ik hem aanbracht. Zonder wimper krul tang en met slechts een heel dun laagje is dit het resultaat, en dat mag er zeker wezen. Het is een mooi natuurlijk effect met een beetje krul. De meeste mascara's laten mijn wimpers hangen maar deze niet.  Nu heb ik wel weinig wimpers dus bij een ander zou het effect mooier zijn.  Voor een heftigere oog look zou ik ook nog een laagje aanbrengen . De mascara is de hype waard ;) Ik ben er in ieder geval tevreden mee!

NOTD : Essence more than a feeling

Afbeelding
More than a feeling is een mooie donker rood/roze achtige kleur met een mooie glans. De lak dekt met twee laagjes. De droogtijd van deze lak vind ik wel ietwat lang in vergelijking met andere lakjes van Essence. Hij matcht goed bij de lipstick It's  a statement  Een lekker herfst kleurtje.

Typisch Zomer ! + Win Actie : Ibiza Style Horloge

Afbeelding
Whooaa we're going to Ibiza,  Whoaa to the island..... De zomer is een beetje roulette aan het spelen, Noodweer hier, 35 graden daar, maar wat vind ik nou eigenlijk typische zomer dingen ? De Aaltendagen ....   Wij hebben in ons dorp Aalten , de Aaltendagen. Dit zijn 4 donderdagen waar dan een grote markt is en er allerlei bands spelen in cafés en op de markt. Er is wat te doen voor jong en oud en weer of geen weer.... meestal gaat het gewoon door ;)   De geur van nat gras....   Je kent het wel, warme natte stoeptegels en nat gras de ochtend nadat er weer eens een onweer bui is geweest, heerlijk vind ik dat. Rode lipstick... Dit is niet perse iets typisch zomers maar ik ben in dit seizoen wel meer geneigd om rode lipstick te dragen.  Erwtensoep ....    Ik eet veel liever erwtensoep in de zomer. Gek eigenlijk he? Blauwe nagellak...    Nagellak is niet seizoens gebonden maar dit kleurtje draag ik veel liever in de zomer. Hetzelfde geld voor and

Review : Essence matte lipstick It's a statement

Afbeelding
It's a statement is een matte lipstick van Essence en doet zeker haar eer aan . Het is meer een catwalk kleurtje waar je verder eigenlijk geen make-up bij moet dragen behalve misschien een likje mascara en een lichte peachy blush. Het is een heel donkerrode kleur die mooi staat bij elke huid.  De formule is boter zacht en de lipstick bevat superveel pigment. Hij is door de vorm gemakkelijk aan  te brengen en als hij eenmaal zit, zit hij ook muurvast ondanks de romige formule. Ik vind dit soort kleurtjes prachtig maar pak ze eigenlijk er veels te weinig bij aangezien ik de laatste tijd meer naar nude kleurtjes neig . Toch weet ik zeker dat ik deze kleur er vaak bij ga pakken naarmate het meer herfstig weer word. Het is echt een leuk kleurtje voor de feestdagen ook en mooie fotd's met een vleugje groene oogschaduw.

Review : Catrice the vampired diaries liquid lipstick

Afbeelding
Toen ik las dat Catrice een bloed rode liquid lipstick met een hoog shine gehalte zou uitbrengen met de naam Vampired diaries   moest deze uiteraard in mijn bezit komen als echte the vampire diaries fan.  Het is dus een mooi rode liquid lipstick die lekker naar vanille ruikt . De verpakking vind ik erg mooi. De substantie is dik maar niet plakkerig en is makkelijk aan te brengen. Wel moet je uit kijken dat hij niet in de lijntjes gaat bloeden , dit heb ik nu eenmaal snel met rode kleurtjes en dit heb ik ook nu weer niet helemaal weten te voorkomen. Ik vind het een prachtig kleurtje dat gemakkelijk aan te brengen is, de formule is fijn en de naam is natuurlijk een leuk extraatje. Hij kost 3,99 . 

NOTD : Essence crunchy cake

Afbeelding
Deze nagellak van Essence kocht ik voor 50 cent in de sale. Het is een bruin/grijze/paarse nude kleur en hij dekt mooi met twee laagjes. Ik vind dit een erg mooi kleurtje.

Review : Vaseline Sugar Coated Lip Therapy

Afbeelding
Bij droge lippen of een verkoudheid grijp ik al snel naar een potje vaseline. Het is verzachtend en effectief. Maar hoe leuk is het als je potje vaseline een blikje word en er ook nog eens lekker geurtje aan zit !  Ik heb nu een paar variaties op deze blikjes en mijn laatste aankoop was deze sugar coated versie die nu al een tijdje in mijn lade lag. De verpakking ziet er super schattig uit en hij ruikt lekker zoet, een beetje suikerachtig maar niet overdreven zoet. Er zit geen smaak aan en hij is fijn in gebruik. Het blikje is breed genoeg om je vinger in te dippen zonder dat het spul achter je nagels blijft hangen en voelt erg verzorgend aan.   Feitje : In deze lippen balsem zit wijn extract, dit ruik je ook wel terug. Ik ben weer dik tevreden over dit product. Het is te koop voor 2,99 bij de Drogist. 

What I've been up to.

Afbeelding
What I've been up to...  De laatste maanden zijn de kiekjes kieken artikelen op de achtergrond geraakt door ziekte en omdat ik om die reden weinig gedaan heb.  Nu heb ik helaas weer een fikse griep te pakken en moet ik woensdag weer een mri scan ondergaan.  Maar wat heb ik de laatste tijd nou wel gedaan? bron google   Series kijken ! Ik heb the vampire diaries gekeken tot en met seizoen 7 en kan niet wachten tot seizoen 8 ! Ook heb ik fuller house  en Degrassi- the next class bekeken. Sinds kort kan ik namelijk ook via netflix series en films kijken en als je veel thuis zit is dit heel erg fijn. bron girls.nl  Boeken lezen !  Ik ben bezig met de trilogie  van the hungergames , ik ben nu halverwege het tweede deel. Het lezen wil nog niet zo vlotten vanwege de hoofdpijn maar het boek is erg spannend. Verder schrijf ik momenteel wat minder artikelen maar ben ik wel een stuk actiever geworden op  Instagram  . Hier vind je product foto's of

NOTD : Bestival Blue

Afbeelding
Ik ben gek op dit kleurtje van Rimmel maar draag hem eigenlijk te weinig. Hij dekt met twee dunne laagjes en droogt snel. Om het een beetje up the spicen heb ik er een simpele nail art bij gemaakt.