Posts

Posts uit mei 22, 2016 tonen

Review : Action Baked Eyeshadow : Plain Peach + FOTD

Afbeelding
Plain Peach   is alles behalve plain. Deze gebakken oogschaduw van de Action kost 1,29 en hier voor heb je 4 kleurtjes.  Ik heb in het verleden ook wel een paletjes gehad maar die waren inmiddels zo oud dat er nauwelijks nog kleur van af kwam. Dit soort kleurtjes had ik nog niet eerder gezien en volgens mij is deze quattro ook nieuw. Ik vind de verpakking er leuk en strak uit zien . Extra kudo's dat Action haar producten tegenwoordig namen geeft. Het zijn vier peachy en bronzy kleurtjes die ik erg mooi vind. Je kunt ze nat gebruiken voor extra pigment of gewoon droog voor een natural look. Ik gebruik de kleurtjes droog maar draag er wel een primer onder op mijn oogleden. De swatches zijn gewoon droog.  Ik vind dit een leuk simpel paletje voor een natural look met een leuke shimmer. Dit is de oog look die ik er mee gemaakt heb. Ik gebruik het lichtste kleurtje onder mijn wenkbrauw bot en het peachy kleurtje op de inner V.   De bronzy kle

First Impression ''Wat maakt je mooi '' Bestelling # ijszeep ?

Afbeelding
Ik kon het niet laten en plaatste weer een bestelling bij  www.watmaaktjemooi.nl  .  Ik was erg nieuwsgierig naar de nieuwe ijszepen en de nieuwe geuren mani bombs. Ook bestelde ik deze toet met ''marshmallow'' zeepjes die blijven drijven en een setje uitwasbare wattenschijfjes.  Als cadeautje zat er een shower jelly ,extra mani bomb en een shower puff in , super lief.   Deze mani bombs zien er te leuk uit en werken ook fijn. Ik heb vaak last van pijnlijke voeten en 15-20 minuten weken in een voetenbadje met zo'n bommetje doet wonderen. Ik bestelde de volgende geuren. 2 x Snuggles 2 x Lychee Tea 3 x Crazy Coconut  1 x * Rose jelly   Rose jelly kreeg ik er extra bij en ruikt heerlijk naar roosjes. Wat ziet deze ''ijs'' zeep er lekker uit hea? Deze heb ik bij mij op de badkamer neer gelegd en ik ben benieuwt naar de reacties van bezoek :) Hij ruikt heerlijk naar mango's en de hele badkamer ruik

Review : Liquid Lipstick ''Bleached'' Lime Crime dupe.

Afbeelding
Ik heb weer een fijne dupe binnen van het merk lime crime. Dit keer koos ik voor de kleur   bleached een nude/roze kleurtje.  Deze kleur zag er op het internet heel mooi uit en was dan ook razend benieuwt. De liquid lipstick ruikt naar roosjes en brengt gemakkelijk aan, op mijn arm zie je de kleur als hij nog nat is. Een oud roze kleurtje dat best wel mooi is . Op mijn lippen veranderd hij echter in een licht nude kleurtje met wel een heel goede dekking. Echter vind ik hem opgedroogd ( zie foto) helemaal niet zo bijzonder is het gewoon weer een nude kleurtje waar ik er al tig van heb.   Maar de lipstick is echter wel van goede kwaliteit en deze kleur blijft minstens 7 uur op mijn lippen en overleeft meerdere hapjes en drankjes en zelfs een maaltijd. Daarna vervaagt hij wel langzaam van je lippen. Al met al ben ik best tevreden met bleached . En word dit gewoon mijn nieuwe everyday kleurtje. Heb jij al eens een dupe geprobeerd? 

Review: Liquid lipstick ''shroom'' Lime crime dupe

Afbeelding
Jazeker, nog een dupe van LimeCrime namelijk ; shroom. Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen dat ik dit een verschrikkelijke poep kleur vind maar ik zal geen beautyblogger zijn als ik hem niet alsnog even op mijn lippen heb getest.  Shroom ruikt naar roosjes, brengt gemakkelijk aan, droogt mat op en blijft gemiddeld 7 uur zitten en overleeft wat maaltijden en drankjes. De kwaliteit is prima en er is verder ook niks op aan te merken behalve dat ik de kleur dus echt verschrikkelijk vind haha.

Review : Max & More Action lipsticks Candy Floss & Bright Nude

Afbeelding
Dat de action fijne lipsticks heeft wist ik al , maar deze matte  kleurtjes Candy Floss en Bright Nude had ik nog niet. De lipsticks ruiken naar vanille maar niet overdreven.    Ze brengen lichtjes stroef aan vanwege de matte formule maar het pigment is helemaal prima voor het kleine bedrag wat je er voor neertelt, namelijk 0,89 per twee stuks ! Ik heb best wel gepigmenteerde lippen waardoor het nude kleurtje ietsje rozer over komt dan als hij eigenlijk is. Candy Floss komt waarheids getrouw over. Het zijn mooie everyday kleurtjes die prima een aantal uurtjes blijven zitten. Ze zijn niet heel fel maar echt nude.  Links zie je Candy Floss & rechts Bright Nude 

Food of the day # Spinazie-zalm rolletjes met radijsjes en tofu

Afbeelding
Ik was aan het zoeken naar een lekker gerecht wat niet al te ongezond is . Op de site van het diabetesfonds vond ik een lekker receptje.  Ik paste het iets aan naar eigen smaak.   Spinazie(ei) -zalm rolletjes met radijsjes en tofu.

NOTD : Essence - Forgive Me

Afbeelding
Forgive Me van Essence is een lief zachtroze lakje dat met twee laagjes dekt. De droogtijd is normaal en hij blijft een paar dagen zitten zonder base en topcoat. Hij kost 1,69 en te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Win actie : Ananas Ketting

Afbeelding
Deze kettinkjes zijn gewoon te leuk en helemaal summer proof. Daarom heb ik besloten er eentje weg te geven. Wat je moet doen ? Like  beautyspace  op facebook en share de post openbaar op je tijdlijn. Volg je me ook op  Instagram  dan maak je extra kans !  Laat je even weten dat je mee doet met een geldig email adres?  Je kunt natuurlijk ook een reactie achter laten op mijn facebook post :)

Food of the day # Tofu & Rauwkost.

Afbeelding
Een nieuwe rubriek, Food Of The Day : geen recepten maar gewoon een simpele uitleg met wat er op mijn bord ligt ;) Vandaag werd het gebakken tofu met rauwkorst en avocado. Ik had nog nooit eerder tofu gegeten maar met een beetje peper en chili saus smaakt het best lekker.  

Review : Be Creative lipstick Kiss

Afbeelding
Normaal gesproken kosten deze lipsticks 13,49 maar ''kiss'' was in de sale voor slechts 3,56.  Ik wilde al een hele tijd zo'n mooie lipstick en nu greep ik mijn kans.  De lipstick is mooi roze en erg fel maar omdat het een glanzende lipstick is komt hij op je lippen niet te fel over.  De lipstick zit in een strakke zwarte verpakking met een sticker met de kleur op de onderkant geplakt. Hij brengt gemakkelijk aan en heeft een scherpe punt waarmee je goed in de hoekjes kunt komen.  De geur ruikt naar kersenolie, een soort cherry oil lipstick geurtje van Yves Rocher en zo brengt de formule ook aan. Mijn lippen voelen zijdezacht aan en de dekking is medium. Omdat hij als een balsem aanvoelt blijft hij niet lang zitten maar zelfs nadat hij van je lippen is vervaagd voelen ze nog steeds gehydrateerd aan. Ik ben echt super blij met deze lipstick en vind het ook echt een zomers kleurtje. Ik ben namelijk super dol op mat maar vind een glansje op zijn tij