Posts

Posts uit februari 7, 2016 tonen

Hello purple hair !

Afbeelding
Ik dacht, ik doe eens gek en ging aan de slag met paars crêpe papier. Wees maar niet bang het is niet permanent. Met ongeveer twee weken is het er weer uit ;)

Kiekjes Kieken #25

Afbeelding
Het zonnetje schijnt !! Een goed begin van de week. Ik begin de dag met een lekker ontbijtje. Op woensdag swatchte ik een hoop lakjes ! Hier komen zeker nog reviews en notd's van online Hmm deze notenrijst met in limoen gedrenkte komkommer,vis en tomaatjes smaakte super.

Wat de pot schaft : Broodje Pittig

Afbeelding
OMG wat smaakte dit goed zeg. Je kent het wel ; eigenlijk moet je koken maar heb je niet van alles meer in huis en om daarom nou maar weeer pasta te eten..  Omdat ik toch wel trek had in iets ''warms''  pleurde ik een paar casio sneetjes in de oven met een beetje olijfolie terwijl ik wat chili saus, gesnipperd uitje, gesnipperde paprika en wat limoensap in een een bakje kwakte.  Heerlijk met wat mozarella erbij . Perfect combi van hartig,zoet,scherp as hell  voor een gevulde maag.

Review : Essence ''all that greys'' lipglosses

Afbeelding
Deze kleurtjes spraken mij erg aan omdat dit nou net de tinten zijn die ik graag draag.  Deze lipgloss beloofd om niet te plakken maar ik weet dat dat niet waar is . Desondanks vind ik het mooie kleurtjes en irriteer ik me er ook niet aan. Als ik de tubes opendraai ruik ik een heerlijke vanille achtige geur.  Vergelijkbaar met een mac geurtje.  De kwastjes zijn fijn en er komt voldoende product van af. De gloss smeert ook goed uit en beiden dekken medium tot goed mits je hem opbouwt.  En inderdaad voelen ze plakkerig aan op je lippen. Het stoort me niet , maar zet dan niet op de verpakking dat dit niet zo is ;) De kleurtjes zijn prachtig en de gloss blijft een lange tijd prima zitten zolang je niet eet of drinkt .  Ik ben er blij mee! Ze kosten 1,99 per stuk bij Het Kruidvat of Trekpleister maar momenteel is er een actie van Essence waarbij het tweede product 1,00 kost.  

Review: Action max & more Ombre nailpolish : Pink ,Blue & Red

Afbeelding
Door middel temperatuur verschil zou deze lak van heel licht roze tot donker roze moeten worden op je nagels. Al was ik eerst sceptisch over een 0,75 nagellak,ik vind hem echt prachtig en het werkt.   De blauwe lakt net zo gemakkelijk, snelle droogtijd en werkt ook helemaal prima. Ik vind red best veel op de roze versie lijken , ook lijkt deze niet heel veel te verschillen qua warmte en kou.

Review : ''All that greys'' nagellak LE van Essence

Afbeelding
Jaaa ! Er is weer een nieuwe LE van Essence ''all that greys''. Ik kocht vier lakjes en testte ze voor jullie . De eerste heet '' 03 grey times'' Een lichtgrijze lak die met twee laagjes dekt .  De tweede ''02 step into the grey zone'' Een donkergrijze lak die met twee laagjes dekt . De derde heet ''01 back to black'' een mat zwarte lak die met 1 laagje dekt .  De vierdeheet ''05 roaring red'' een matte rode lak die met twee laagjes dekt, maar niet erg fijn uit smeert.  Ik vind het stuk voor stuk prachtige lakjes, alleen de rode lakt niet zo prettig. Verder drogen ze snel , hebben ze fijne kwastjes en brengen ze fijn aan .  

FOTD - met action contour palette

Afbeelding
Action contour palette catrice mat powder e.l.f mascara miss sporty bruin oogpotlood  Action  oogschaduw palette u.k beauty  wenkbrauw poeder Essence liquid eyeliner 

Review : Action Contour Palette.

Afbeelding
De Zeeman kwam uit met een budget bruidsjurk, de Action komt met een goedkoop contour palette, maar is het ook wat?  Het palette komt in een prima plastic stevig doosje en bevat 4 kleuren.   contour,bronzer,higlighter,shaper. Dit staat dan ook netjes in het doosje aangegeven samen met een uitleg over hoe je het palette moet gebruiken. Het is een soort vreemde substantie.  Het is een poeder maar zodra je deze uitsmeert versmelt hij met mijn huid als een soort creme.  Het poeder is dan ook heel zacht maar veroorzaakt geen ''fall out '' als je begrijpt wat ik bedoel. Daardoor is swatches maken een beetje lastig omdat hij meteen in je huid blend. Helaas kan ik nog even geen look er mee maken maar die hou je van me tegoed!

NOTD : Yves-Rocher Rose Dahlia

Afbeelding
Dit is een prachtige roze lak die met slechts 1 laagje perfect dekt. Alhoewel het kwastje erg breed is lakt hij fijn. De droogtijd is normaal.   

NOTD : Yves-Rocher Citron

Afbeelding
Deze lak zal mooi dekken met twee laagjes, voor de foto draag ik er slechts 1. De lak heeft een normale droog tijd .

Review : Cuticle Balm watmaaktjemooi

Afbeelding
Deze cuticle balm van  watmaaktjemooi  is met de hand gemaakt en zit bommetje vol verzorgende ingrediënten waaronder mangoboter.  Het handige is dat deze balm in een stick zit en ook te gebruiken is voor andere droge plekjes op je lichaam. Ingrediënten: Virgin Cocos Nucifera, Cera Alba, Mangifera Indica Seed Butter, Stearic Acid, Prunis Dulcis, Cymbopogon Schoenanthus, Lavandula Angustifolia, Citrus Sinensis. De balsem ruikt naar citroen en lavendel met een beetje ylangylang.  Nu houdt ik niet van lavendel maar in dit product ruik ik het bijna niet terug en dan vind ik dit niet zo erg.    De balsem trekt snel in en is een redding in nood bij droge nagelriemen.  Ik ben erg blij met dit product. De cuticlebalm kost 3,95 en is te bestellen bij watmaaktjemooi.  

Review: Watmaaktjemooi Order #2

Afbeelding
De vorige keer vertelde ik jullie over mijn bestelling bij  www.watmaaktjemooi.nl   en hoe enthousiast ik was. Maar.....  ik miste nog wat : manibombs. Mijn hart maakte een klein sprongetje toen ze weer beschikbaar waren en vandaag laat ik ze jullie zien + een paar extra items die ik bestelde. Aahhhhhhh WATERMELOEN manibombs. Ik ben echt helemaal gek van watermeloen en wat leuk dat deze geur nu ook verkrijgbaar is. En ziet hij er niet schattig uit ? Deze kost -,95 per stuk -,1,75 per twee of -,2,50 per 3. Ingrediënten: Natrium Bicarbonate, Citric Acid, Butyrospermum Parkii, Corn Starch, Kaolin Clay, Cocos Nusifera, Theobroma Cacao, Prunis Dulcis, Oryza sativa, Fragance, Polysorbate 80, Mica, Decoration sugar. Dan is er nog een nieuwe geur, Golden honey. Ook deze ziet er heerlijk uit .  ingrediënten: Natrium Bicarbonate, Citric Acid, Butyrospermum Parkii, Corn Starch, Kaolin Clay, Cocos Nusifera, Theobroma Cacao, Prunis Dulcis, Oryza sativa, Oatmeal, Fragan

Wat de pot schaft : Durum met kip & homemade tzatziki

Afbeelding
Lekker! Deze durum met zelfgemaakte tzatziki, tomaat en gekruide kip. Voor de tzatziki gebruik ik : 100 ml griekse yoghurt 1 teentje knoflook halve geraspte komkommer Het sap van een halve limoen.

NOTD : Essence - The semi matte

Afbeelding
The semi matte is een semi matte ( haha ) lak  die neigt naar blauw en grijs . De lak droogt snel en brengt fijn aan. Het enige nadeel is dat je strepen blijft zien . Hij dekt met twee laagjes.  

NOTD : Essence- I nude it

Afbeelding
I nude it   is een nude lakje met een lichte shimmer dat met 1 laagje dekt.  De droogtijd is normaal en ik vind de lak erg mooi.  Helaas gaat hij uit het assortiment, maar daardoor kostte hij nu maar slechts 1,00 . 

Review: Vaseline Queen Bee lip therapy

Afbeelding
Ik ben dol op limited editions van Vaseline. Zo heb ik bijv. ook pink champagne veel gebruikt. Dit keer was het de beurt aan queen bee, een lippenbalsem met honing geur.  Er zit dus niet echt honing in maar ruikt er wel heerlijk na en bevat maar liefst 20 gram aan product. Dit vind ik fijn want producten uit potjes gebruik ik altijd overdadig wegens hygiëne kwestie, en doe ze dan ook na 2 / 3 maanden weg . Dit potje kan ik gelukkig gewoon opmaken. De lipbalsem bevat weinig ingrediënten wat ik altijd een goed teken vind . Petrolatum,aroma,alpha-isomethyl lonone,benzyl alcohol,linnalool De balsem brengt prima aan,verzacht de lippen, ruikt niet chemisch en heeft een leuke verpakking . En de prijs  ( 1,50 in de aanbieding ) was ook prima. Al moet ik er wel  bij zeggen dat ik er geen 2,99 voor betaald had omdat het uiteindelijk toch maar een beetje vaseline met een geurtje is ;)

NOTD : Yves-Rocher ''rouge velours''

Afbeelding
Al heb ik over de 250 nagellakken, van de kleur rood heb ik hooguit 5 flesjes staan. Ik vind het een lastige kleur en het is ook niet echt mijn ding. Rouge velours van Yves-Rocher trok echter wel meteen mijn aandacht en vandaag laat ik hem aan jullie zien.   Het flesje bevat slechts 3 ml en een klein flesje betekent ook een klein kwastje. Dit vind ik persoonlijk niet prettig werken maar de formule is fijn en de lak droogt snel. Ik heb twee laagjes nodig voor dit resultaat. Het is een mooie kleur maar niet iets wat ik veel ga dragen. Daarom is het ook zo fijn dat het flesje zo klein is.

NOTD : e.l.f ''lilac''

Afbeelding
''lilac'' is een mooi kleurtje maar met een stroperige formule waardoor je niet mooi kunt lakken. Ik draag hier twee laagjes maar eigenlijk had ik een derde nodig gehad.  Ik heb een vergelijkbaar kleurtje met betere dekking en betere lakbaarheid dus deze is zeker geen favoriet.