Posts

Posts uit december 27, 2015 tonen

Kiekjes Kieken #19 oud & nieuw

Afbeelding
Ik heb na de nodige borrels een een aflevering ik hou van holland  en een heleboel geknal oud en nieuw weer overleefd ;) Hoe was jullie uit einde? Voor de feestdagen maakte ik deze schalen met mini wraps. Alles is opgegaan dus het viel in de smaak. En een selfie met de liefste chicco. Nog meer selfies  met louis en mijn pa . Veel andere soort foto's zijn er ook niet gemaakt afgelopen week haha. 

Laat het maar een gouden jaar worden !

Afbeelding
Het lijkt wel gisteren toen je je laatste oliebol at. Oké,stiekem was  dat ook echt gisteren en donderdagnacht  luiden we alweer het nieuwe jaar in .  brond  ;  gezondheid.be  Misschien heb je wel goede voornemens, misschien ook wel helemaal niet,  misschien vier je het met geliefden,familie of voor de eerste keer als gezinnetje met een kleine baby. Of zit je op een tropisch eiland lekker aan je cocktail te nippen terwijl wij hier ons vuurwerk afsteken terwijl de narcissen al weer op komen en mensen staan te niezen door de hooikoorts . Of geniet je van de vlinders die al weer vliegen, of mep je nog even een verdwaalde wesp weg. Misschien ben je aan het dromen over de toekomst, pieker je over het verleden of ben je helemaal niet bezig met het nieuwe jaar en ben je druk aan het werk of kan het je allemaal niet zo veel schelen.  Of zit je alleen en ga je op tijd naar bed als je niet zo van het geknal houdt. Het maakt allemaal ook niet zo veel uit , er komt een nieuw jaar, een

NOTD : Essence super heroes sand effect - The incredible

Afbeelding
Dit lakje ''the incredible'' komt uit de super heroes LE van Essence van een paar jaar terug. Het is een liquid sand lakje dat met slechts een laagje dekt. Ik vind hem erg mooi voor de feestdagen.

NOTD : Technic- Loganberry

Afbeelding
Dit lakje is te koop voor 1,49 bij de Edeka.  Hij dekt met twee laagjes en heeft een normale droogtijd. Mooi kleurtje! 

Mijn skincare routine met voornamelijk Yves Rocher .

Afbeelding
Voordat ik mijn make-up aanbreng reinig ik mijn gezicht met reinigingswater van Elkos, eigen merk supermarkt.  Vervolgens breng ik een dagcreme aan van Yves Rocher . In de avond haal ik mijn make-up er af met reiniging- gel  van Yves-Rocher en doekjes van de Action.  Dan scrub ik mijn gezicht 1 a 2 keer per maand met de apricot scrub van Yves Rocher, deze is erg grof en aangezien mijn huid in de winter maanden al droog genoeg is , is scrubben wat te heftig. Verder gebruik ik 2 x per week dit gel maskertje ook van Yves Rocher.  Verder gebruik ik een nachtcreme of een vettige 24 hours creme van Yves rocher .

Samenvatting het blogjaar 2015

Afbeelding
2015 als blog jaar is redelijk goed gelopen! Ik zette meer social media in en kreeg meer views en volgers en heb zelfs een paar samen werkingen gehad. Ik leerde meer over het bloggen zelf en had veel aan tips. Ook vind ik het super leuk om andere bloggers te volgen en betrap ik mij zelf er op dat ik deze net zo leuk vind als de ''grote'' blogs.   Super leuk natuurlijk. Als eerste de top 3 best gelezen artikelen van 2015 Syoss hair color refresher  is met 1261 het meest gelezen artikel op mijn blog dit jaar. Een goede tweede plek gaat naar  Pakje Onbekend  met 690 bezoekers. Een heel lief en leuk initiatief. Met 334 views gaat de derde plek naar  Kruidvat wash in wash out shampoo cool blonde  En een lijstje met zoek opdrachten waar mensen op mijn blog mee zijn gekomen. syoss color refresher review 19 syoss color refresher 17 http://cherrybeautysplash.blogspot.com/2015/09/review-syoss-ha

Review : Parfum Giorgio Beverly Hills Blue

Afbeelding
Dit luchtje kreeg ik met kerst cadeau en heb hem sindsdien elke dag nog gedragen . Het is een zwaar geurtje maar tegelijkertijd ook heel fris waardoor hij prima ook overdag gedragen kan worden.  Het doet me denken aan de lente en de zomer en een wandeling door het bos. De topnoten zijn : Hyacint,mandarijn,guave . De hartnoten zijn : Jasmijn, tuberoos ,water lelie. De basisnoten zijn : muskus,eikenmos,vanille,drijfhout. Ik ruik vooral de mandarijn en jasmijn heel goed terug en ik vind het heerlijk. De geur blijft goed hangen en gaat naar een tijdje heel warm ruiken waardoor de muskus en vanille goed uit komen. Ik ben super blij met dit luchtje en ga er nog veel van genieten . 

Favorieten # December 2015

Afbeelding
Deze maand heb ik weer een aantal favorieten die ik veel heb gebruikt .  Onder andere deze mini bodybutter van the bodyshop in de geur ''honey mania '' . ''miss punky mascara'' won ik met een win actie en sinds dien is hij een groot favoriet.  De geurkaars heb ik van de HEMA en ruikt heerlijk. Dit luchtje van Oriflame is bijna op en heb ik dan ook al minstens 2 jaar. In de ochtend spuit ik hem altijd op. Heerlijke zomerse geur die je laat weg dromen. Ook ben ik gek op deze haar olie van Andrelon. Ik ben echt dol op deze lipstick marry berry van Catrice. Deze kreeg ik voor mijn verjaardag en heb hem al heel veel gedragen . Echt een top product. Dit parfum kreeg ik voor kerst en heb hem sindsdien bijna elke dag gedragen . 

Kiekjes Kieken #18

Afbeelding
Vanwege de feestdagen is dit artikel een paar dagen later. Donderdag was ik bij mijn vader en kocht ik deze grappige muts. Dit was mijn look voor eerste kerstdag. Ik kreeg een heerlijke bodymist van victoria's secret als kerst cadeautje van hem Mijn zusje en ik probeerden japans snoep uit, dit was een vis wafel met choco mousse er in . Smaakte prima. Gekke selfie met mijn net zo gekke kat, duck face alert! Op zaterdag droeg ik deze kerst-look . Ook kreeg ik van mijn moeder een kerst cadeautje een heerlijk parfum met muskus en mandarijntjes geur hmm. En een heel fijne mascara van NYC. Deze geur kaarsjes zijn heerlijk en deze heb ik dan ook veel gebrand. Kerstnagels ! Voor de gourmet maakte ik gevulde champignons klaar. Ze smaakten goed ! Ook een super manier om kliekjes te verwerken.

Review : Essence Quattro oogschaduw Crème de la Crème

Afbeelding
Dit palletje van Essence bevat 4 nude kleurtjes. De pigmentatie is goed en de substantie voelt heel zacht aan.  Het enige nadeel is dat de kleurtjes wel heel erg op elkaar lijken waardoor je geen diepte kunt creëren in je ooglook. Op onderstaande foto draag ik namelijk alle 4 kleurtjes maar hier zie je weinig van .  Ik ga dit palletje gebruiken als highlighter, daar is hij perfect voor .  Deze Quatto is te koop bij het kruidvat of trekpleister voor 2,99 .   Momenteel loopt er een actie met het tweede product voor 1,00 bij het kruidvat.

Review : Essence liquid lipstick 04 Show Off

Afbeelding
Dit mooie kleurtje heet ''show off'' en hij is ook zeker fel . Ik vroeg me af of hij ook zo fel zou zijn op de lippen !  De liquid lipstick ziet er uit als een normale lipstick in de verpakking en dit vind ik een leuk detail. De applicator is fijn en je kunt er precies mee werken, de lipstick ruikt en smaakt naar vanille, hier moet je wel van houden. Hij dekt prima en eventuele velletjes vallen niet extra op. Ik ben ook met deze kleur erg tevreden. Voor 2,59 te koop bij Kruidvat/Trekpleister. Momenteel loopt er een actie waarbij je het tweede product van Essence voor 1,00 kunt kopen . 

Recept : Alle kliekjes verzamelen ! #Soepje Alles

Afbeelding
Met de kerstdagen heb je waarschijnlijk zwaar getafeld en is het voor de afwisseling best lekker om een mooie soep te eten op de zondag. Waarschijnlijk had je veel te veel eten en heb je nog restjes over. Geen probleem~Alles kan door de soep.  Door deze soep is het volgende gegaan. Een aantal door midden gesneden krieltjes. Restjes lente ui,cocktail ui en paprika samen met de champignons die over zijn gebleven van mijn vorige gerecht. beetje zout, gedroogde bieslook, een gekookt eitje( over van kerst ontbijt ) een paar stukjes kip en een paar stukjes gehakt & shoarma . Dit is een heerlijke maaltijd soep  en zo komt alles op en hoef je niks weg te gooien.  Als je namelijk soep over hebt kun je het gewoon invriezen. Wil je nog wat bij de soep serveren ?  Maak dan aardappel gratins , en als je nog steeds vlees over hebt, zoals in mijn geval speklapjes en slavinkjes van de gourmet serveer dit er dan ook bij, heerlijk.

Opgemaakt # The last one this year! December.

Afbeelding
Begin deze maand had ik al een artikel met opgemaakte spullen omdat ik in de eerste maand van December al zo veel had opgemaakt, dat dit artikel anders veels te lang zou worden en dat vind niet iedereen leuk om te lezen, daarom besloot ik dit artikel in twee op te delen . Ik ben gek op deze hiel-pleisters met verzorgende stoffen van Purederm, ik gebruik deze al een paar jaar en het is een het is een uitkomst bij zere en kapotte voeten. Helaas zijn ze nu uit het assortiment bij de DA en heb ik nog geen nieuw verkoop punt gevonden ,bummer! Het handmasker is daarvoor in plaats gekomen , Deze wilde ik wel uitproberen. Het is fijn spul maar ik heb het geduld niet om zo lang stil te zitten met mijn handen. Deze maar voor mijn voeten gebruiken dan maar ;p  ? Ik ben gek op bodybutters van the bodyshop maar grotere verpakkingen vind ik toch ietwat prijzig dus haal ik zo af en toe wat mini verpakkingen in de sale. Deze is de pink grapefruit en ruikt fris zoet zuur. Lekker fruitig