Posts

Posts uit november 1, 2015 tonen

Food of the day : Hartig taartje met champignons

Afbeelding
Bladerdeeg taartje met ham,kaas en champignons. Je vet een bakvormpje in en bekleed die met 1 plak bladerdeeg. Je belegt deze met 2 kleine champignons,kaas en ham.  Zoals bij een appeltaart leg je er strookjes bladerdeeg overheen en als topping wat kip ei kruiden. 30 minuten in de oven op 200 graden en klaar is kees. 

Kiekjes kieken #12 Ik wil ook een dino ei ! & Kip Donuts !

Afbeelding
Deze week heb ik er weer aan gedacht om wat kiekjes te nemen en laat ik jullie een aantal van mijn bezigheden van de afgelopen week zien. Het verhaal over Mark het dino ei zal je vast niet ontgaan zijn en dus besloot ik om ook een dino ei te kopen bij de Action.  Ik ben benieuwt of mijn ei ook een Mark wordt of toch een prinselijke dinosaurus? Ik houdt jullie op de hoogte haha .  YumYum ontbijt met ei maakt me blij. Exteme contouring hiero- dit was geen succes. Toch maar weer een tintje lichter de volgende keer  ( of twee tintjes of drie ) Opeens kreeg ik een mooie envelop met de post mee met daar in 2  5ml verpakkingen van dit mooie merk. Ik had helemaal niks besteld dacht ik , maar ik had laatst mee gedaan met een huid analyse onderzoek en dit was mijn bedankje super leuk ! Jaaa nog meer ei.  Dit keer ei uit de oven met kaas en ham. Natuurlijk kon een selfie met mijn schatje Dirkje ook niet ontbreken, je kunt al duidelijk zien dat hij weer winter vacht kri

Review : Rimmel lakjes Rita Ora

Afbeelding
Het Kruidvat had een leuke aanbieding waardoor elke Rimmel 60 seconds lakje slechts 0,99 kostte.  Ik koos 3 lakjes uit van de Rita Ora collectie. Als eerste Oragina een koraal kleurtje dat eigenlijk met 1 laagje al prima dekt, 2 laagjes maken her perfect. Het kwastje is breed zoals ik gewend ben maar binnen 1 minuut droogt hij niet . Dit geldt trouwens voor alle lakjes. Bestival blue is een lichtblauw lakje dat met twee laagjes dekt . Deze droogt wel iets sneller als zijn voorganger maar nog steeds niet snel. Wel vind ik dit een apart en mooi kleurtje. Als laatste go-wild-er-ness een heel licht paarse lak die 3 laagjes nodig heeft om goed te dekken. Ik vind de kleur erg mooi.

Review : Spicy vanilla showergel & handcream Yves Rocher Kerst Editie

Afbeelding
Yves rocher kwam met een kerst editie in  3 verschillende geuren ,  de spicy vanilla en gekonfijte sinaasappelen geur spraken mij het meeste aan. In dit artikel bespreek ik de spicy vanilla geuren.  Ik was erg benieuwt  naar de handcream en deze heeft me positief verrast. De geur is inderdaad erg kruidig maar de vanille ruik je er zeker ook in terug.  De handcream is zuinig in gebruik trekt snel in maar verzorgt toch goed zonder vettig aan te voelen. De geur ruik je toch echt wel een aantal uurtjes op je huid en hier moet je wel van houden , ik vind het echter geen probleem. Het is een fijne substantie en ook deze handcream was in de aanbieding , de prijs is momenteel 2,50 De douchegel ruikt natuurlijk ook heerlijk kruidig en schuimt goed , hij heeft een handige klik dop en de gel zit in een langwerpige fles. Ik vind het flesje ook leuk vormgegeven en erg kerstig. Deze is ook zacht voor de huid en je ruikt nog uren subtiel naar deze lekkere geur. Ook zie je duidelijk

Review : Showergel Yves Rocher Gekonfijte sinaasappel & kaneel Kerst Editie

Afbeelding
Veel merken komen weer met kerst edities zo ook Yves Rocher. Ik koos twee shower gels uit waar ik er vandaag eentje van review. Deze shower gel heeft de geur van gekonfijte sinaasappel met kaneel, het doet me denken aan die gechocolateerde snoepjes maar dan zonder de chocolade. Misschien weet je wel wat ik bedoel ? De gel schuimt lekker en is zuinig in gebruik. Het zit in een langwerpige tube met een klik dop er op, dit vind ik erg handig want zo laat je geen doppen vallen tijdens het douchen. Ik vind het echt een heerlijke douche gel met dit weer en hij laat mijn huid ook lekker zacht achter. De geur ruik je subtiel op je huid na het douchen, en je blijft maar aan je zelf ruiken hihi. Hij is nu te koop voor slechts 1,95 [ aanbiedings prijs] op  www.yves-rocher.nl  . Ik kocht ook de spicy vanilla showergel en handcream die ik  samen review.  Ik kan je alvast vertellen dat ik zeer positief ben over de handcream !

NOTD : Sense of Simplicity - Catrice

Afbeelding
Op het flesje staat dat je twee laagjes moet gebruiken voor een optimaal effect van dit latex lakje. Echter merk ik meteen dat twee laagjes echt niet genoeg zijn.  De lak is ook waterig en latex mat wil ik dit niet echt noemen. Jammer want er zijn (nog) goedkopere merken die veel mooiere matte lakjes maken. Dit was een LE en ik weet niet of hij nog te koop is .

Review/swatches menow liquid lipsticks

Afbeelding
Eerder schreef ik al een review over dit soort lipsticks en vertelde ik dat ik ze maar plakkerig vond al zijn ze geweldig gepigmenteerd. Ik gaf er toen ook 1 weg. Op dit moment had ik er nog twee liggen die later binnenkwamen en ondanks ik deze waarschijnlijk ook weg ga geven wilde ik jullie toch even deze geweldige swatches laten zien! Echte herfstkleurtjes en misschien wil ik die oranje zelfs nog wel een kans geven want ik vind hem prachtig. De oranje is zo neon dat hij niet tot zijn recht komt op de foto maar deze is heel fel. Ik kocht deze op Ebay voor slechts 0,67 per stuk ! 

NOTD : HEMA nr 54 [ ice ice baby]

Afbeelding
Zo jammer dat HEMA lakjes geen leuke naam hebben maar alleen een saai nummer, vandaar mijn omdoping naar Ice Ice Baby .   Het is een lichtblauw metallic achtig lakje met een zilveren shine.  De lak zou perfect dekken met 2 laagjes en droogt echt super snel .  Op de foto draag ik zoals meestal 1 laagje. Het lakje kost 2,49 en hoort bij de winter collectie. 

NOTD : Fashion Professional - Black Orchid

Afbeelding
Het merk Fashion Professional is te koop bij de action en bijna alle make-up is onder de 1,00.  [ behalve sommige mascara's]  Deze nagellakjes kosten 0,89 en ik reviewde eerder al een aantal ander kleuren die je  hier   &  hier  terug kunt lezen.     Dit paarse kleurtje heet black orchid en glanst als een gek.  Hij dekt met twee laagjes en de droogtijd is redelijk. Wat ik wel jammer vind is dat dit lakje nogal stroperig is en dit had ik bij de andere kleurtjes niet . Voor het kleine prijsje is het toch een leuk lakje. Het kleurtje vind ik ook lekker apart.