Posts

Posts uit september 20, 2015 tonen

Review : Kruidvat Shower foam - miracles of bali [ De gele lijn ]

Afbeelding
Al eerder vertelde ik jullie over de  showerfoam  van kruidvat van de rode lijn.  Inmiddels heb ik ook de showerfoam van de gele lijn  - miracles of bali  en ben ik helemaal overstag. Je waant je op een tropisch eiland of in een dure spa. Wat een geur en wat een zachtheid, en met dit gure weer kan ik zeker wel een fijne verzorgende foam gebruiken. Ik was al erg enthousiast over  Treasures or marocco    maar deze shower foam maakt mijn huid nog zachter. De geur is coconut water en frangipani en ruikt verdacht veel naar de tahiti douchegels van Yves Rocher maar net iets lekkerder en sterker. De schuim is makkelijk te doseren en je hebt echt niet veel nodig om je lichaam mee te wassen. En hoe leuk ziet zo'n mooie aparte flacon er uit in je badkamer? Kruidvat ! well done ! 

Review : Syoss hair color refresher [ uitwasbaar]

Afbeelding
Het liefst heb ik mijn haar zo koel blond mogelijk, zelfs een beetje wit is voor mij geen probleem. Dit betekent wel dat ik mijn haren uitdroog met zilvershampoos en ontkleuringen  + blonderingen.  Daarom heb ik besloten om mijn haren voorlopig niet te verven en mijn uitgroei even te laten voor wat het is .  Gevolg : Mijn haar begint een beetje geel te worden en wilde daarom een oplossing die beter werkt dan zilvershampoo. Syoss heeft een soort van schuim spoeling dat alle gele en koper tinten uit je haar haalt. Ik pakte de kleur ''koel blond'' en nam hem in de aanbieding mee naar huis.  Die overigens dus deze week in de aanbieding is bij het kruidvat. Op de verpakking staan dat als je je huidige kleur wilt opfrissen dat je het schuim na het haren wassen 3 minuten moet laten intrekken. Je hoeft geen handschoenen te gebruiken en na gebruik dien je alleen je handen met zeep te wassen.  Wil je een andere nuance of een andere tint? Laat dan het schuim

Kiekjes Kieken #6

Afbeelding
Ook deze week heb ik zeer weinig gedaan omdat ik nog steeds ziek ben , maar heb ik wel een aantal nieuwe producten gescoord waar ik super blij mee ben. Verder brandde ik veel geur kaarsjes zodat ik toch nog een beetje ruik aangezien ik snip verkouden ben. Ook kocht ik een aantal little hotties, met de geuren surf up, white musk, baby powder, honeydew enz... heerlijk. Mijn tante nam ook 2 balea douchegels voor me mee. Ook ging ik even bij mijn moeder langs en knuffelde ik deze lieve schat. Vorige week was het 1+1 gratis op maskertjes bij trekpleister en nam ik deze twee mee. Hier ben ik erg nieuwsgierig naar want ik ken deze nog niet. Volgens mij zijn ze ook nieuw. Super lief ! Een beterschap kaartje van mijn werk. Ik werk als vrijwilliger 1 middag in de speelotheek. Verder schafte ik sloffen aan zodat mijn voeten ook warm blijven Verder at ik veel soep , en lag ik op bed of op de bank. Heb je mijn recept voor Shoarma soep  al gezien?  

Win actie : Like & Share

Afbeelding
Op Facebook  kun je weer mee doen met een nieuwe like & share actie!  Je kunt een uitvouwbaar make-up bakje winnen en een verzorgende lippenbalsem met een berry geur. Bij 200 likes op de pagina gaat het setje de deur uit.

Review : Dr. Van Der Hoog masker - Sensational Sea Algue

Afbeelding
Dit maskertje van dr. van der hoog kende ik nog niet . Meestal koop ik de maskertjes van dit merk in Duitsland of bij de action waar ze nog geen 1 euro kosten.  Maar vorige week was er een aanbieding van 1+1 gratis en wilde ik graag nieuwe soorten proberen. Sensational Sea Algue  is een indrogend klei masker waardoor je de huid diep reinigt.  1 van de hoofd bestanddelen is kaolin klei, waarvan ik weet dat mijn huid daar goed op reageert. Dit is een kant en klaar masker. Door de zee alg is het masker hydraterend en het voelt erg verfrissend op je gezicht, heel fijn tijdens een verkoudheid of na een warme dag, al zullen we die voorlopig niet meer krijgen ;) Hier zo'n heerlijk charmante foto. Het masker maakt mijn huid zacht, hij ruikt lekker en voelt erg prettig op mijn huid . hij is te koop voor 2,29 .

Review : Balea handcrème fruity harmony

Afbeelding
Ik vroeg mijn tante wat voor een lekker luchtje ze op had, het bleek geen parfum maar de handcrème  die ze net had gebruikt!  Heel toevallig kwam ze een dag later nog in de DM waar ik nooit kom en vroeg haar een paar handcrèmes en douchegel  voor me mee te nemen en ze bracht onder andere deze hele lekkere fruity harmony mee. Het is een heel zachte crème met een heerlijke geur, lekker tropisch met een hintje cocos, en iedereen die mij goed kent weet dat ik gek ben op cocos geuren! Ook heeft hij een handige klik dop zodat je niet met je vette handen de dop terug hoeft te draaien. De creme trekt snel in en is niet vettig , de geur blijf je nog heel lang ruiken wat ik persoonlijk niet erg vind , vooral niet met de heerlijke geur van tropisch fruit en cocos . Het maakt mijn handen zijde zacht . Ik ben duidelijk erg enthousiast over deze crème en hoop dat ik er heel snel nog meer kan bemachtigen. De creme is te koop voor slechts 0,85  bij de DM in Duitsland.

Recept : Broodje feta kaas met spinazie

Afbeelding
Ik ben absoluut geen fan van spinazie maar in een broodje met kaas vind ik het heerlijk. Ik gebruikte hiervoor een stuk bladerdeeg van een rol, diepvries spinazie en witte/feta kaas. Je belegt je stuk bladerdeeg met spinazie en kaas vouwt het broodje een beetje dicht en doet hem 20 minuten in de oven op 180 graden.   A piece of cake. Eet smakelijk.

Recept : Shoarma soep

Afbeelding
Shoarma in je soep ? Jazeker en het is heerlijk, ik at een andere variant laatst bij mijn moeder de versie met creme fraiche en extra uien . . Ik gaf er mijn eigen draai aan. Nodig voor 3 a 4 mokken soep ! * pot boullion [ lekker met rundvlees er in] * 300 gram shoarma  * Een halve ui  [ een hele kan ook voor de liefhebber] * pakje 200 gram diepvries groenten jumbo eigen merk * 2 liter water  * Een halve courgette Breng 2 liter water aan de kook en voeg daar de boullion aan toe.  Snijdt de courgette en de uien in plakjes en voeg deze aan de soep toe . Intussen kruidt je de shoarma naar smaak en bak je het vlees gaar. Zodra het vlees gaar is voeg je deze ook toe aan de soep.. . nog 20 minuten doorgaren op laag vuur zodat de smaken er lekker intrekken en eet smakelijk ~!

Review : Essence liquid lipstick pink

Afbeelding
Een tijdje terug liet ik jullie mijn artikel over de rood achtige liquid lipstick van Essence zien en vandaag is het de beurt aan een roze kleur . Een lief kleurtje met een mooie dekking. Ik vind de tube? mooi vormgegeven maar het is wel eventjes zoeken naar de naam? Ook hier is de formule fijn en het kwastje blijft handig ! Hij is te koop voor 2,59 bij Kruidvat of trekpleister.

Opgemaakt #September

Afbeelding
Deze maand heb ik vooral veel mini producten opgemaakt, omdat ik nauwelijks ergens anders blijf slapen en omdat ze anders toch niet gebruikt worden terwijl ze zo handig zijn. Deze twee mini deo's van dove vind ik zeer fijn en zal ik zeker opnieuw aanschaffen, vooral de groene. Deze twee bodybutters van the bodyshop heb ik ook veelvuldig gebruikt, van the honeymania heb ik zelfs al weer een nieuwe mini liggen, die ik gratis kreeg. Je kunt wel zien wat mijn favoriete geurtje was afgelopen maand.  in elk flesje zit 15 ml... the girls night out heb ik ook nog in een grote fles, en the candyshop heb ik nu al weer voor de tweede keer opgemaakt. Deze ga ik zeker opnieuw kopen, girls night out wacht ik mee omdat ik nog een grote flacon heb. Deze mascara kocht ik ooit een keer op Ebay, ik heb hem een enkele keer gebruikt maar vind hem niet fijn, en hij is ook heel snel uitgedroogd. aaahhhrr ik baal echt ontzettend dat deze bodymist op is . Ik vind de geur echt he

NOTD :Miss Sporty herfst topper.

Afbeelding
Dit mooie lakje van Miss Sporty is een nieuwe topper en kost 1,99.  Een heel apart kleurtje en lekker herfstig. Ik vind hem heel erg mooi over de andere budget topper ''rustic green''

NOTD : Max&More Rustic Green

Afbeelding
Rustic green  is een heel apart groen lakje met gouden gloed, erg mooi.  Hij dekt met twee laagje en kost slechts 50 eurocent.  De lak is te koop bij de Action.