Posts

Posts uit augustus 23, 2015 tonen

Review : Dr. Van Der Hoog maskertje : Coconut Mint

Afbeelding
Bij de Action spotte ik dit masker en natuurlijk moest ik hem meenemen want ik ben dol op producten met kokos. Als er dan ook nog mint bij in zit ben ik helemaal om. Met dit weer kan je gezicht wel wat verkoeling gebruiken en testte ik hem dus uit op een dag waar op het 28 graden was. Het maskertje is gewoon wit maar heeft wat fijne korrels . De kokos ruik je goed maar ook de mint is goed te ruiken. Ik houdt hier van maar als je dat niet lekker vind kun je hem beter laten liggen. Ik ondervind geen irritaties op mijn huid en het maskertje is lekker smeerbaar.  Ik kocht hem voor slechts 1,00 bij de Action. En hierbij weer zo'n heerlijke charming foto. Het was al avond, dus de foto is nogal donker. Ik zou dit masker zeker aanraden ! + Ruikt heerlijk + Voelt prettig aan op de huid + Na gebruik zie en merk je echt verschil aan je huid + Ook geschikt voor de gevoelige huid. Wat wil je nog meer?

Review : Kruidvat Spa Secrets - Treasures of morocco shower foam

Afbeelding
Deze heerlijke douche schuim stond al een paar maanden in mijn badkamer. Waarom zo lang? Nou om de volgende redenen :  Hij is duurzaam in gebruik EN ik was er erg zuinig mee. Maar inmiddels is hij helemaal op.  Zo op dat ik vergeten ben om een foto te maken van het heerlijke schuim.  Zo geweldig vind ik hem dus!  Hij ruikt heerlijk, duurzaam in gebruik, zit in een prachtige spuitbus en voelt heerlijk zacht aan op je huid . Het is echt een verwen momentje. Hij is te koop voor 3,99 bij het Kruidvat.  Rennen dus ! Hij is heerlijk.

NOTD : Digital Color Cream s9

Afbeelding
Dit merk is voor mij onbekend en kocht dan ook maar 1 lakje toen ik deze op de markt zag liggen voor 1 euro. Het is een mooie donkerblauwe glitterlak die neigt naar zwart. Het dekt met twee laagjes.  Zo'n kleurtje had ik nog niet in mijn stash en het kwastje lakt ook erg fijn. Deze lak is leuk voor glamour feestjes .

NOTD :Essence The Darks - Grey Matters

Afbeelding
Dit matte lakje met glitters is een erg apart prachtige lak die ik graag wilde hebben. Vinden in de winkels lukte niet dus bestelde mijn moeder deze op  www.kruidvat.nl   De lak dekt prima met een laagje maar voor de extra oemph kun je een tweede laagje aanbrengen. Op de foto draag ik een enkel laagje. Ik vind hem persoonlijk geweldig en heb hem dan ook al meerdere keren gedragen afgelopen maand.

Opgemaakt #Augustus

Afbeelding
Maakte ik vorige maand niet zo veel producten op, deze maand is het anders ! Maak je borst maar nat want er zijn een hoop producten door heen gegaan deze maand. Ik besloot geen nieuwe producten aan te breken totdat de oude op waren en dit is zeker gelukt !  Deze spa secrets douche schuim van Kruidvat heb ik al een paar maanden in mijn badkamer staan. Ik was er erg zuinig mee want 4,00 voor een douchegel vind ik als budgetlover stiekem een beetje te duur . Hij ruikt heerlijk, is zacht voor de huid en je hebt het gevoel alsof je in een luxe spa vertoeft. Hier komt zeker een review van ! monoi de tahiti shower-shampoo van Yves Rocher komt vaker voor in opgemaakt artikelen. Dit is een showershampoo die ik al jaren gebruik. Deze douchegel van Palmolive vond ik niet zo bijzonder. Ik heb hem opgemaakt maar hij doet niet veel voor mijn huid. Deze douchegel ook van Yves Rocher maakte ik voor de tweede keer op . Gek genoeg vond ik de tweede fles maar niks en heb ik hem vooral

Kiekjes Kieken #2

Afbeelding
Zondag ''startte'' ik rond een uur of half 1 de dag met een heerlijk broodje belegd met rookworst,ei, duitse mayo en lente ui + rucola .  Ik dronk er een heerlijk kopje turkse thee bij. En jaaa zaterdag waren mijn nagellakjes binnen gekomen ! Sinful colors - Mint Apple Essence the darks - Grey Matters Essence matt latex - The white bunny S'avonds at ik een lekkere selfmade salade met gehaktballetjes. De maandag  was lekker druk en deed ik wat boodschappen, keek ik Devious Maids en probeerde ik een aardbeien maskertje van Kruidvat eigen merk uit . Maskertjes zien er ook altijd zo heerlijk charmant uit . Op dinsdag regent het en doe ik niet zo veel. Op woensdag kwam mijn vader mij helpen met mijn kamer en ging ik nog even werken. nomnomnom! Het is alweer donderdag en ik had zin in iets lekkers.  Ik maakte deze tulband cakejes met marmer mix van de Aldi . En ein-de-lijk zijn mijn nagels weer van een gelijke lengte. Hopen dat het zo blijft en dat ze niet

NOTD : Essence matt latex - The White Bunny + foto's van mijn wit konijntje Dirk

Afbeelding
Zoals sommigen van jullie wel weten heb ik zelf een lief wit konijntje rondlopen en vond ik de naam en het lakje wel leuk om te hebben!  In de winkels kon ik hem niet vinden maar mijn moeder heeft hem voor mij besteld. Het lakje dekt met twee laagjes en heeft een snelle droogtijd vanwege het matte effect. Gaaf! Hier nog een paar foto's van mijn lieve nijntje Dirk.

Favorieten - # Augustus

Afbeelding
Augustus is alweer bijna voorbij en ook deze maand heb ik weer een aantal favorieten. Vandaag behandel ik favorieten die nog niet eerder in een favorieten artikel zijn voorgekomen! Deze mono creamy powder oogschaduw is een LE van volgens mij alweer een paar jaar terug en heb ik er eigenlijk ook nog nooit bijgepakt tot kort. Ik was mijn make-up stash aan het uitzoeken en toen kwam deze tevoorschijn.  Een heel fijne every day kleurtje. Deze liquid lipstick van Essence kocht ik pas deze maand en heb ik ook al een aantal keer gedragen. Het is een mooi roze rood kleurtje dat lang op je lippen blijft zitten. De haarkur flesjes van Elkos gebruik ik al tijden en de ''color'' versie is al meerdere keren voorbij gekomen. Maar deze ''repair'' versie mag er ook zeker wezen! Hij is al op en heb alweer een nieuwe in gebruik. Ook deze deo is van het merk Elkos en heeft heerlijke geurtjes in haar assortiment waar onder deze fruitige/bloemige deo.

Review : Action- Max & More - 8 colors nude palette

Afbeelding
De Action staat steeds meer bekend om haar budget make-up. Ook hebben veel mensen hier ( soms onterechte ) vooroordelen over.  Zelf ben ik groot fan van de Action maar laat ik dit soort oogschaduw palletjes toch meestal liggen, tot en met vandaag!  Als het pigment goed was van deze oogschaduws was dit zeker een aanwinst op mijn stash. Als eerste vind ik het fijn dat er een matte oogschaduw in  zit die je als basis kunt gebruiken. Ook de andere kleurtjes zijn apart en niet al te standaard. Een echte ''nude'' palletjes wil ik het niet noemen , het zijn meer aarde tinten. Er zit een dubbele sponsapplicator bij en een spiegeltje. Het spiegeltje werkt aardig goed moet ik zeggen en al ben ik geen fan van spons applicators wilde ik deze toch graag gebruiken bij mijn ooglook.  Het sponsje werkt prima, maar blend natuurlijk niet zo mooi als een blending kwast dat doet. Het pigment is verrassend goed en de oogschaduws ruiken ook nog

Het leed dat pepernoten heet.

Afbeelding
We leven nog in Augustus, het zonnetje schijnt nog met regelmaat vol op maar,  toch is het nodig dat de eerste pepernootjes de winkels alweer binnen druppelen. Heeft sinterklaas last van dementie en heeft hij zijn pieten te vroeg op pad gestuurd? Het duurt ook zeker niet meer lang voordat de eerste kerstballen bij de Action in de schappen liggen en dat je kerstkransjes bij de Aldi vindt. bron- broodbakshop.nl  Wat vinden jullie van deze vervroegde sinterklaas/kerst sfeer? Laat ons toch nog lekker genieten van de zomer,zon en ijsjes en laat die pepernoten nog maar even achterwege. Al zijn ze stiekem wel heel erg lekker.

NOTD : Essence - Serendipity

Afbeelding
Serendipity is een grijs lakje met een hintje lila . Het is een heel apart kleurtje en ik wilde deze dan ook graag proberen. De lak dekt met twee laagjes en droogt met een normale tijd [ 3-4 minuten] .  Zelfs zonder de topcoat glanst hij als een gek. Mooi Essence !