Posts

Posts uit juli 12, 2015 tonen

FOTD : Summer time Sweetness

Afbeelding
Nog steeds laat ik de foundation achterwege maar ik had vandaag gewoon zin in een -verder-  full-face look. Zonder het al te zwaar  te maken . -  eyeshadow palette Essence - All about chocolat - mascara Essence  - exteme volume mascara - eyeliner Essence  - liquid eyeliner  - wenkbrauw potlood - Max - Bronzer - Essence Concealer-  Catrice   - highlighter - Essence - Metallic - lipstick  - Essence - oogpotlood grijs  -  ?? - lipliner-  Essence     

Review : Dr. Van Der Hoog : Luxury lotus litchi scrub masker.

Afbeelding
Het luxury lotus litchi masker van Dr. Van Der Hoog is een scrubmasker. Het is een soort gel masker met allemaal pitjes er in de je gezicht diep reinigen. Het voelt lekker verkoelend aan op je huid , vooral nadat het een heel warme dag is geweest en de scrub deeltjes zijn niet te hard voor je gezicht. Dit vind ik erg fijn want ik heb een gevoelige huid.  Het masker prikt niet en laat mijn huid zacht achter na gebruik. Ik ondervind geen irritaties en mijn huid ziet er ook niet rood uit en voelt zeker niet trekkerig. Ik vind het een fijn masker die ik zeker vaker aan ga schaffen ! 

NOTD : White white white !

Afbeelding
Witte nagellak !  you  either love it or hate it. Ik hou er zeker wel van. Ik draag een matte witte nagellak van Essence als basis en daaroverheen de colour intensifier van Essence .

Review : Y-Cid Moisturizing lipstick

Afbeelding
Deze moisturizing  lipstick kocht ik op Ebay voor een klein prijsje. De levertijd is prima en zoals je ziet is de stick goed en veilig verpakt.  Het is een lieve roze kleur en de stick is vrijwel geurloos. Het is een handzame verpakking en omdat de stick schuin is afgesneden is het makkelijk om dit kleurtje aan te brengen. Op je lippen zie je de kleur duidelijk terug en het voelt aan als een lippenbalsem, heerlijk zacht en verzorgend. Ik ben tevreden met deze verzorgende lipstick! 

FOTD : Out of the blue

Afbeelding
Voor deze fotd gebruik ik het verrassend goed gepigmenteerde oogschaduw palletje van de Action  in de kleur ''blue'' .  Ik gebruik een grijze en een donkerblauwe kleur voor mijn oogleden en onder mijn ogen gaat een zwarte kleur en een groenblauwe . Als basis gebruik ik een concealer van Catrice. Dit smeer ik ook onder mijn ogen voor een frissere look. Op mijn jukbeenderen gaat een higlighter van Essence ''metallic'' en een bronzer van W7.   Mascara is van Essence en de eyeliner ook.  Voor mijn wenkbrauwen pak ik het naked basics palette erbij en gebruik ik een mat bruine kleur.   Met wenkbrauw gel van Essence borstel ik ze door. Op mijn lippen gaat ''porcelain doll'' ook van Essence.  En jaaa ik heb mijn haar weer een tintje lichter ! 

Recap Artikelen !

Afbeelding
Soms heb je van die dagen, dan heb je geen zin om te schrijven of geen tijd of geen inspiratie, vandaag is zo'n dag dus maak ik gewoon even een lijstje met de best gelezen artikelen van de afgelopen tijd. Grote kans dat je de helft nog niet hebt gelezen ! Rockstar Scrub & Soak Wat Maakt Je Mooi Hier laat ik jullie een heel fijn product zien! Summer collab- frisse zomerlook Samen met andere beautybloggers hebben we een zomer look gemaakt. Oh ! My Blonde Hier zie je mijn haar transformatie van rood naar blond. Ebay aankoop "" Paarse lipstick Ook mijn artikel over deze super lipstick werd goed ontvangen. Wat staat er op mijn nachtkastje De titel spreekt voor zichzelf toch !

NOTD : GlamGoth

Afbeelding
Voor deze notd gebruikte ik 1 laagje van de latex effect nagellak van Essence, een semi matte zwarte lak en 1 laagje van de topper van Essence Arriba collectie  '' festival of colours'' 

Nagellak Tag #

Afbeelding
Ik ben gek op nagellak en besloot een nagellak tag te maken, neem hem gerust over maar het zal leuk zijn als je deze blog vermeld. Wat vind jij de mooiste soort nagellak qua structuur ? Ik ben gek op matte nagellak maar holografische lakjes vind ik ook prachtig. Welke kleur nagellak draag je het liefst? Het liefst draag ik een roze kleur al vind ik grijs tegenwoordig ook erg mooi. Pas jij je nagellak aan , op je humeur ? Nee eigenlijk niet . Welke kleur draag je nooit ? Ik draag eigenlijk nooit geel of oranje. Als je moest kiezen :  Holo of creamy ? Ookal heb ik de vraag zelf bedacht blijft het toch een moeilijke keuze.  Ik ga dan toch voor creamy. Hoe lang draag jij al nagellak ? Ik denk dat ik een jaar of 4 was, Dan kreeg je zo'n prinsessen setje waar meestal ook nagellak op water basis in zat. Wat was je allereerste lakje ? Mijn aller eerste ''echte'' lakje was er

NOTD : Essence Arriba La vida loca & Red Corazon

Afbeelding
Ik kon het niet laten en haalde deze twee lakjes erbij. De rode heet ''red corazon'' en de paarse ''la vida loca'' Het zijn beiden metallic lakjes met een glitter. Helaas komen de glitters van la vida loca niet mooi over op de foto maar hij is werkelijk prachtig met haar roze paarse glitters. Van het rode lakje draag ik twee laagjes en van de paarse slechts een.

Review : DA Argan Gold Face Mask

Afbeelding
Mijn streven is om mijn gezicht maskers eerst op te maken voordat ik nieuwe ga kopen . Aangezien ik een aantal favorieten heb blijft de rest anders maar liggen. Vandaag koos ik voor de argan gold variant van DA dat 1,50 kostte.. Dit is een ''olie'' masker dat je 10 minuten laat intrekken voordat je hem afspoelt met lauw warm water. Er zit ook een serum bij. Mijn eerste reactie was ; wauw wat ruikt hij lekker ! Een combinatie tussen argan en vanille heel erg fijn. Ook voelt hij prettig aan op de huid. Vanwege de argan olie zou ik hem niet aanraden voor een vette huid. Voor een gemengde huid [zoals ik heb ] breng je hem alleen aan op de zones waar je huid droog is . Bij mij zijn dit mijn wangen neus en kin.    Het masker is vrijwel transparant dus ik heb geen foto van het masker op mijn gezicht. Het enige nadeel van dit masker is dat het een beetje jeukt na een aantal minuten.  Dit komt waarschijnlijk omdat ik een erg gevoelige huid heb.  

Blog Sale Facebook

Afbeelding
Er is weer een blogsale gaande met ongebruikte of alleen geswatchte producten en hiervoor heb ik een  Blogsale  groep voor aangemaakt op facebook .  Ik heb geen vaste prijzen dus je mag gewoon een ''normaal'' bedrag noemen . De verzendkosten komen er dan nog wel bij maar de meeste dingen passen wel door de brievenbus.  Als je een heel pakket afneemt scheelt het natuurlijk ook weer in kosten.

NOTD : Essence hope for love

Afbeelding
Het blijft een mooi lakje hope for love  en hij heeft zelfs wat van mijn geliefde english rose weg die helaas uit het assortiment is gehaald. Ik draag hier 1 laagje .