Posts

Posts uit juli 5, 2015 tonen

NOTD : Essence Arriba nagellak hola, guapa chalky matt

Afbeelding
De sparkly lakken spraken me niet zo aan maar de chalky matt varianten duidelijk wel . Ik kon het niet laten en kocht hola,guapa er toch nog bij.  Een mooie roze kleur met een matte finish. Echt zo'n stoepkrijt kleurtje.   Deze dekt met 1 laagje al prima maar ik draag 2 laagjes .   Wil je meer nail art en swatches zien ? kijk dan op  Pinterest  voor meer. Vergeet ook niet op  facebook  te liken bij 150 likes komt er weer een win actie. 

Review : MN Powdery matte kissproof soft lipstick 03

Afbeelding
Ook deze lip crayon kocht ik op Ebay,  deze belooft om niet af te geven en kissproof  te zijn.  Het is een fel roze kleur. Als eerste het is zeker geen ''  soft lipstick '' De stick brengt een beetje stroef aan , een lippen balsem er onder zal een groot wonder verrichten.  Ook plakt hij ontzettend, ook dit valt op de lossen met een transparante poeder.  Persoonlijk is dit me een beetje te veel werk af. Matte is hij trouwens wel.  + Intensieve kleur + Hij is echt goed mat + Blijft lang zitten + Je hoeft hem niet tussendoor bij te werken + Stevige verpakking - Hij plakt op je lippen - Heeft geen verzorgende eigenschappen De kleur is wel  echt geweldig goed intensief en hij blijft inderdaad heel goed zitten en voor de prijs van nog geen 1 euro is dit ook zeker geen mis koop. Alleen zou ik hem er echt alleen bij pakken bij een [zwembad ] feestje bijvoorbeeld, als ik zeker wil weten dat mijn lipstick goed blijft zitten.

NOTD : Essence Arriba Nagellak Festival of Colours & Macarena Mint

Afbeelding
 Wat een vrolijke en leuke kleurtjes bevat deze Arriba      collectie van Essence. Ik werd er erg hebberig van maar           heb me voorlopig maar even beperkt tot 1 lipgloss en        deze 2 super leuke lakjes. Ik houd van matte nagellak           en  Macarena Mint [ leuke naam ! ] voldoet daar                                               zeker aan. Toch vind ik dit lakje ook leuk in combinatie met Festival of  Colours een leuke topcoat.  1 dikke laag of 2 dunne laagjes       van de groene en 1 laagje van de topcoat is voldoende. 

Review : QiBest longlasting liquid lipstick/lipgloss Violet

Afbeelding
Ja ik ben weer helemaal into de lipsticks en lipglosses.  Afgelopen week zijn er dan ook al een paar artikelen voorbij gekomen met lipproducten , en we gaan gewoon nog even door ;) .  Dit keer de longlasting waterproof lipgloss van Qi Best.   Het is een paarse gloss met een matte finish. De beloftes zijn :  Blijft lang zitten, geeft niet af en is waterproof. Te mooi om waar te zijn of toch niet ? Als eerste swatchte ik de gloss op mijn hand en probeerde te vegen en dit lukte vrijwel niet . De gloss droogt super snel op en met alleen water krijg je het spul echt niet van je hand of lippen af.  Met reinigings- doekjes lukt het echter wel super gemakkelijk, fijn om te weten. Ik vind het een mooie goeddekkende kleur voor een nog mooiere prijs [ nog geen 1,00 ]  en hij blijft inderdaad muurvast en waterproof op je lippen zitten. Het nadeel van dit soort liquid lipsticks/glosses vind ik wel dat ze een ontzettend plakkerig gevoel op je lippen geven.

Recept : Bladerdeeg Sticks met kruidenboter kruiden en kaas

Afbeelding
Ik plaats wel eens vaker bladerdeeg recepten maar toch heb ik deze lekkernij de laatste tijd haast niet gegeten. Het is natuurlijk niet de allergezondste snack maar wel heel lekker. Vandaag maak ik bladerdeeg sticks met kruidenboter kruiden van  Het Kruidenhoekje   en duitse kaas. Dus , heb je zin in een lekkere snack voor tussendoor maar heb je niet zo veel tijd? Dit recept kost je misschien net 15 minuten. Benodigdheden 1 plak bladerdeeg 1 eetlepel kruidenboter kruiden,,  Een halve plak kaas [ of geraspte kaas bijvoorbeeld ] Je vet je bakplaat in met olijf olie en legt daar de in plakken gesneden stukken bladerdeeg in. Vervolgens strooi je er kruidenboter kruiden overheen en als topping gaat de kaas. 10 minuutjes in de oven op 200 graden en klaar zijn je bladerdeeg sticks. Variatie tip : Lust je geen kaas ? Het is ook lekker om er ham, bacon of bijvoorbeeld gesneden paprika of tomaat en ui er over heen te doen.

NOTD : Born pretty store nagellak holographic

Afbeelding
Dit lakje bevat 6ml voor 3,25 [ niet extreem goedkoop] maar ook zeker niet heel duur .  De lak dekt prima met 1 laagje maar ik draag 2 laagjes om het effect  te versterken. De nagellak droogt redelijk snel . De foto's zijn expres een beetje onscherp genomen zodat je het holografische effect goed ziet. 

Win actie : Moon Ketting

Afbeelding
Een tijdje terug waren deze kettingen online overal te koop en stiekem vind ik ze zelf ook erg leuk. Nog leuker vind ik het om er ook eentje weg te geven. Wat je kunt doen om te winnen ? * Volgen op  Bloglovin  * Liken op  Facebook +1  Laat een  reactie achter op een willekeurig artikel :) Deze actie loopt tot 12 juni.  

Review : Ebay lipstick ''3 concept eyes'' barbie pink

Afbeelding
Eerder deze week zagen jullie al een   review  langskomen van een lipstick die ik op Ebay kocht van het merk 3 concept eyes, vandaag laat ik jullie nog een lipstick zien. Deze lipstick zit in een grote vierkante verpakking maar de stick zelf is normaal. Het ziet er uit als een barbie roze kleur.  Ook deze ruikt niet chemisch en glijdt soepel over je lippen. Er komt aardig wat pigment vanaf !  Alleen Bummer  deze kleur staat mij niet, hij is wat te licht voor me waardoor ik een beetje creepy lijk. Zeer jammer want de formule is fijn en voelt goed aan op je lippen .  Ook deze is voor nog geen 2 euro te koop op Ebay. 

Review : Ebay lipstick 3 concept eyes Pink

Afbeelding
Deze lipstick kocht ik voor nog geen 2 euro op Ebay van het merk ''3 concept eyes''.  Geen idee waarom trouwens, ik vind het maar een gekke merknaam. Het is een neon roze lipstick die als boter over je lippen glijdt en een felle kleur afgeeft.   De lipstick ruikt niet chemisch en dat is voor mij echt wel een  must . Ook plakt hij niet en voelt hij aan als een verzorgende balsem.   Hij geeft door de balsem achtige substantie wel ontzettend snel af en na een uurtje moet je hem wel bijwerken anders gaat hij ''verschuiven''.   Toch vind ik het een leuk kleurtje om bijvoorbeeld voor eventjes te dragen en stiekem vind ik het helemaal niet erg om tussendoor bij te stiften. 

FOTD : It is summer time and the weather is high.....

Afbeelding
Voor deze fotd gebruik ik eigenlijk zeer weinig producten. Omdat het zo'n warm weer is blijft het anders echt niet zitten.   Ik gebruik een mascara van NYC , lippotlood van Essence,  wenkbrauw potlood van Rimmel , eyeliner Essence en een beetje bronzer van W7.  Lekker weinig en simpel maar je ziet er toch opgemaakt uit .

NOTD Boulevard of colors

Afbeelding
Deze twee lakjes in de vorm van een ijsje kocht ik bij de Wibra.  Het merk is Boulevard en is volgens mij het huismerk.  De kleurtjes zijn lekker fel, ik koos voor een roze en een  turquoise . Helaas is het door de kwastjes haast onmogelijk om netjes te lakken.   De lakjes dekken prima met een laagje maar de kwastjes zijn werkelijk verschrikkelijk. Ik denk dat ik de volgende keer gewoon een ander kwastje er bij pak .  Maar voor 1,29 per stuk kon ik ze ook niet laten liggen en de kwaliteit van de lak is verrassend prima.    

Review : Schaebens Luxus masker met goud ,kaviaar en parel extract.

Afbeelding
Dit maskertje dat 2 x 5 ml bevat kocht ik voor 69 cent in Duitsland.  Er zit kaviaar extract,goud en perle extract in. Dit maskertje zou je teint moeten egaliseren en het is niet op dieren getest. Ook zou het ''vocht inbrengend'' moeten zijn.  Ik was erg benieuwt naar hoe mijn huid zou reageren omdat ik over het algemeen alleen heel goed tegen Dr. Van Der Hoog maskertjes kan.  Peel off maskertjes zijn al helemaal uit den boze ! Ooit kreeg ik zelfs uitslag naar zo'n maskertje van Kruidvat eigen merk. Het aller eerste wat me opvalt aan dit maskertje is de geur. Het is een fris zoete geur dat lastig te omschrijven valt. Ik ruik wel iets van citrus er tussendoor.  De kleur is goudkleurig [goh !] met glitters en het masker heeft een gel structuur. Fijn vind ik dat er 2 sachets zijn met elk 5 ml omdat je aan 5 ml meer dan genoeg hebt. Zo hoef je niks te verspillen.    Het masker voelt verfrissend aan op mijn huid en irriteert niet. Nu zijn '