Posts

Posts uit april 19, 2015 tonen

FOTD : Kingsday Part One !

Afbeelding
Zoals op facebook vermeld ga ik jullie twee fotd's laten zien geïnspireerd  op konings dag.   Een draagbare look en een extravagante look.  Vandaag laat ik jullie de draagbare look zien .  Op mijn ogen draag ik een bruin/bronze oogschaduw van NYC en een lichte shimmery roze tint uit mijn w7 palette. Vloeibare eyeliner en mascara van essence, wenkbrauw poeder van Catrice en oogpotlood van de action. Onder mijn ogen heb ik een lijntje getrokken met de lip stick van Etude House die ik ook op mijn lippen draag. Verder draag ik een heel klein beetje foundation van NYC en bronzer van w7.

FOTD : Purple Shadows

Afbeelding
Vandaag nog een felle ooglook !  Ik gebruikte wederom het w7 palette en daarvan de donkerste kleur , het palette van Saffron en daarvan de roze en paarse kleur , vloeibare eyeliner en mascara van essence, wenkbrauw potlood action, wenkbrauw poeder catrice, lipstick lm Essence,  en bronzer pearls van w7. Ook gebruikte ik een beetje bb cream van de Action. Verder oogpotlood van de action , en het paarse oogpotlood van Catrice  Een budget look dus :) En helaas is het zelfbruinings effect al weer weg. pale as always....

Favorieten April !

Afbeelding
Over een week is April 2015 alweer geschiedenis en afgelopen maand heb ik weer een aantal favorieten erbij. Onder andere dit fijne bakje van de action gevuld met mijn meestgebruikte lipsticks en drie toffe nieuwe kettingen. Ook deze combo op mijn lippen vind ik mooi. Deze draag ik dan nu ook vaak. ''come naturally'' en ''soft berry'' van Essence. Hier is onlangs ook een artikel over online gekomen. En dit is nu mijn huidige favoriete wenkbrauw vorm. Ik pak nu naast mijn poeder van Catrice er nu ook een simpel bruin oogpotlood bij . Staat net iets beter vind ik zelf. Ook dit setje vind ik erg fijn ! Mijn geliefde face wash van Yves-Rocher gebruik ik ook nog steeds en natuurlijk deze heerlijke shower cream. I'm in love with this nailpolish! Verder gebruik ik nog steeds de volgende producten die al eerder behandeld zijn in favorieten. * Sexy Pulp mascara Yves Rocher. * Catrice wenkbrauw poeder * Shampoo Elvive h

NOTD : Rose your nails.

Afbeelding
''Faithful Fuchsia' ' van NYC is een mooi felroze kleurtje dat met 2 laagjes prima dekt.  Het kwastje is handig in gebruik en de formule is ook helemaal fijn.  Extra kudo's voor de snelle droogtijd. 

NOTD: Tutti Fruity !

Afbeelding
Onlangs kocht ik dit super schattige lakje van Essence op marktplaats.  Het is een LM van een paar jaar terug en had stiekem een beetje spijt dat ik hem toen niet gekocht heb. Maar nu heb ik hem en wat-issie-schattig.   Goed dekken zou hij zijn met twee laagjes maar ik vond het juist wel leuk staan met 1 laagje.

Review : Treacle Moon producten

Afbeelding
Wie kent ze nou niet ? Deze vrolijk uitziende verpakkingen met super inspirerende teksten van  Treacle Moon. Deze douchegels en lotions voor relatief kleine prijsjes ruiken heerlijk en maken je huid erg zacht . Toch had ik deze producten tot voor kort nog niet eerder gebruikt! Totdat ik deze mini producten met een inhoud van 60 ml bij de Albert Heijn zag liggen.  Ze kosten 0,99 per stuk .  Onder de douche stappen met de Ginger shower gel is echt een feestje,  het spulletje maakt je huid heerlijk zacht en ruikt lekker fris en zoet.  Je huid blijft nog lang na geuren en je badkamer ook. Heerlijk vind ik het! De raspberry hand/body lotion ruikt ook geweldig fruitig en laat mijn huid heerlijk zacht aanvoelen . Zelfs de extreem droge plekjes kan de lotion verzachten. Ik ben fan :)   

3 minuten ooglook.

Afbeelding
Ik had weer eens zin in een blauwe ooglook . Deze look kun je binnen 3 minuten maken omdat hij super snel en simpel is .  Met behulp van het blauwe kleurtje uit het Saffron palette, een blauwe mono en een zilverkleurig potlood van NYC maakte ik deze ooglook.  Verder gebruikte ik mascara en eyeliner van Essence.

LOTD : Marry Berry ?

Afbeelding
Whoop whoop  ik heb er weer een paar favorieten bij . De lipstick  ''come naturally''  en het lip potlood  ''soft berry'' van Essence in deze Lip of the day . Deze twee samen zijn een perfecte match voor mij.  De lipstick smeert fijn uit ,ruikt prettig en blijft gerust wat uurtjes zitten . Het lip potlood is een tikkie donkerder , smeert ook goed uit en blijft ook prima zitten. De lipstick kost 2,39 en het potlood 0,99  . Te koop bij Kruidvat en Trekpleister .

Recept : Gepofte zoete aardappel

Afbeelding
Eigenlijk houdt ik niet  van aardappelen en eet ik ze dan ook nooit gekookt en liever gefrituurd ;)  Dit is natuurlijk niet zo gezond dus besloot ik om een zoete aardappel te gaan poffen in de oven .  Wat je voor dit recept nodig hebt aan ingrediënten ? 1 zoete aardappel Aluminium folie  Oven of magnetron Serano ham Roomkaas   Cherry tomaatjes.  Nadat je je aardappel afgeborsteld hebt prik je gaatjes in je aardappel zodat hij beter en sneller gaart. Vervolgens wikkel je hem in aluminium folie, als een soort bakje.  Vervolgen leg je hem voor 45 minuten in de oven op 200 graden .   Tussendoor kijk je of hij al gaar is. De aardappel is gaar als je hem makkelijk doormidden krijgt met een vork . Nadat je hem even hebt laten afkoelen neem je een lepen roomkaas en besmeer je de aardappel. Ik vind het lekker om er nog cherry tomaatjes en Serano ham naast te nemen. Eet Smakelijk !  

FOTD : bronze it up

Afbeelding
Wow die  bruiningsdoekjes van de Big Bazar doen het wel heel goed haha . Mijn bleke snoet is nu mooi bruin. Verder gebruikte ik dan ook geen foundation en alleen een klein beetje bronzer om te shapen.  Verder draag ik de twee donkerste kleuren uit mijn w7 palette en draag ik mascara en eyeliner van Essence. wenkbrauwpoeder van Catrice en potlood van Max.  De lipstain is van w7 waar nog een review over komt ! 

Review : w7 lippaint

Afbeelding
Deze lippaint kocht ik bij de Big Bazar voor slechts 1 euro. Ik was erg benieuwt naar dit lip product dat de naam queen of hearts draagt.   Als eerste de verpakking :  de paint zit in een tube met zo'n plastic tuutje. Ik vind dit onhandig werken want zo knoei je snel .  Ik breng de paint dan ook aan met een lip penseel. De lippaint ruikt lekker fris en zoet tegelijk .  Op je lippen ruik je al snel een munt geur terug, ik vind het lekker ruiken maar je moet er wel van houden. Het effect is een soort van vloeibare lipstick die makkelijk te doseren valt met een lip penseel en erg dekkend is. Hij trekt snel in en als je wat hebt gegeten of gedronken blijft de kleur nog perfect achter.  Na 6 uurtjes moet je het wel even bijwerken.  Het is gemakkelijk van je lippen te verwijderen met een vochtig doekje.  Het product staint wel dus zomaar met een papieren doekje gaat je niet lukken. Ik ben erg tevreden over dit aparte kleurtje . Er zijn nog andere

NOTD : Read my nails

Afbeelding
Dit leuke lakje kocht ik bij die ici paris xl voor slechts 1,00 ! De normale prijs is 5,54 maar ze waren in de sale.  De naam van dit lakje is : 221 Read my lips.  Het is ook meer een lipstick kleurtje dan een nagellak kleur bovendien. Daarom juist vond ik hem ook perfect zodat ik hem kan matchen met een mooie berry lip kleur !  Het lakje bevat 10 ml en heeft een fijne brede kwast. Je hebt slechts 1 laagje nodig voor een perfecte dekking en de lak droogt ook nog eens super snel .  Ik ben dan ook niks anders gewend van dit fijne merk. Ik kocht eerder al twee andere lakken, eentje met een mirror effect en eentje met een duochrome effect. Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst.  

Review : W7 Bronzer pearls

Afbeelding
Vandaag review ik de bronzer pearls  voor jullie. Vaak zijn bronzers van goedkopere merken vaak veels te oranje of bevatten ze te veel glitters. Wil je weten hoe deze me bevalt ? Lees dan snel verder !  Het is een groot doosje dat 50 gram weegt. De balletjes zien er nogal shimmery uit en hoop dat dit op mijn gezicht slechts een subtiele glans geeft. Mijn eerste reactie was : wow wat een pigment komt hier van af zeg !  Rustig aan met je kwast dus ;) Meestal zijn dit soort producten heel lastig om op te bouwen maar hiermee heb je meteen de juiste hoeveelheid. Ik vind het precies de juist kleur voor mij en geeft inderdaad een subtiele glans aan mijn wangen. De kleur is mooi bruin en absoluut niet oranje waar ik eerst bang voor was. Een supertof product voor 2,50 ! Ik kocht hem bij de Big Bazar .

''would you rather'' 5 questions Tag

Afbeelding
Ik vind het erg leuk om tags te lezen . Zo kom je wat meer te weten over een ander, maar ook over jezelf als jij ze zelf gaat invullen .  Ik zocht de leukste vragen uit en die ga ik vandaag beantwoorden .  De vragen zijn geïnspireerd op de blog :  frmheadtotoe.com  . 1 :  Als je moet kiezen : Geen make-up of geen nagellak ? aaargghh dit zou echt een enorme ramp zijn als dit echt zou zo zijn .  Hoe dol ik ook ben op mijn nagellak zou ik echt niet zonder make-up kunnen . Je gezicht staat toch centraler dan je nagels. 2.  Als je moet kiezen :  Voor de rest van je leven maar 1 oogschaduw kleur mogen dragen of nog maar 1 lipkleur? Dan zou ik gaan voor nog maar 1 lipkleur.   Ook zo'n onmogelijke vraag trouwens maar ik vind het te leuk om met oog looks te spelen .  Ik zou trouwens kiezen voor een fel roze lipstick. 3. Als je moet kiezen :   lipstick gebruiken als eyeliner of eyeliner gebruiken als lipstick ? Makkelijk!  eyeliner als lipstick.  Ze komen in veel verschillen