Posts

Posts uit januari 25, 2015 tonen

Koop je Rijk

Afbeelding
Interesse in leuke spulletjes? op onderstaande Facebook groep bieden meerdere meiden   Beauty & Sieraden  aan. Zoals onderstaande ringen  [ maat 17,5 18  ]  Ze kosten slechts 3,00 per stuk + eventuele verzendkosten.

NOTD : Sandy !

Afbeelding
Dit keer een nagellakje met een soort van sand finish. De crushes crystals  lakjes van Catrice vind ik erg mooi en in de sale heb ik deze variant voor slechts 1,50 kunnen kopen. Voor een full coverage gebruik je 3 laagjes, dit lijkt veel maar de lak is sneldrogend.   Ook blijft de lak goed zitten mits je een topcoat gebruikt en heb je geen schuurpapier achtig gevoel naar gebruik. Te koop bij Kruidvat/Trekpleister voor 1,50 [ op=op ]

NOTD : Double it up

Afbeelding
Vandaag Rimmel's Blindfold me blue  , van de Rita Ora collectie.  De lak dekt met 2 laagjes en heeft een fijne dikke kwast, het enige nadeel is dat de substantie me net iets te stroperig af is. 3,99 bij bijvoorbeeld, kruidvat,trekpleister,DA.

Win actie ! Ring [ maat 16,5 ]

Afbeelding
Deze ring wordt verloot bij 75  Facebook likes. Het enige wat je hoeft te doen is dus Beauty Space op facebook te liken en hier onder dit bericht een reactie achter te laten .   +1 kans  :  Bloglovin

NOTD : Jungle Green

Afbeelding
Dit lakje heb ik voor slechts 1 euro gekocht bij de Action. Het merk is Revlon en dekt met 2 laagjes.  Helaas weet ik de naam van het lakje niet , maar ik vind het een mooie lak.  I bought this nail polish by Revlon at a cheap store. It is a two coater and I am pleased by the formula. It is a pretty polish .

FOTD : Smoken

Afbeelding
Voor deze fotd heb ik een groen oogpotlood van Miss Sporty gebruikt, de 2 donkerste kleuren uit het in the nude palette, mascara en eyelinerstift van Essence, en foundation en blush van hetzelfde merk, verder draag ik een bronzer van Catrice en lipbalsem van Yves Rocher. En ja ik heb mijn haarpunten gebleekt voor een soort ombre fire effect :)

Error!

Helaas is het tijdelijk een beetje stil rond deze blog vanwege internet problemen. Maar binnenkort terug met extra veel artikelen :)