Posts

Posts uit oktober 5, 2014 tonen

Week overzicht . #2

Afbeelding
Deze week heb ik eigenlijk helemaal niet zo veel gedaan en dat is ook weleens een keertje leuk. Ik heb deze week een 30 dagen challenge afgerond maar ik denk dat dit voorlopig ook meteen weer de laatste is, gewoonweg omdat ik vergeet elke dag het artikel te plaatsen .  Of ik vergeet een foto van de lipstick te maken. Maar ik ben er wel achter gekomen welke sticks echt mijn favorieten zijn. Verder heb ik weer wat NOTD's gemaakt en heb ik de nagels van een buurmeisje gedaan. [ geen foto helaas] En veel geknuffeld met mijn kleine schatjes. Ook staat er nog steeds een  Closet Sale online ! En voor volgende week staan er wat fijne reviews op  de planning van showergels .  Bijvoorbeeld een hele fijne van Oriflame en een frisse van Douglas.  

NOTD : NYC

Afbeelding
Ik gebruik van NYC de poeders,mascara's foundation , oogschaduws, lipsticks/crayons en glosses maar toch had ik als nagellak a-holic  geen enkel nagellakje van dit merk in mijn bezit , maar daar is verandering in gekomen . Deze prachtige paarse kleur dekt slechts in 1 laagje en droogt binnen een minuut precies zoals NYC belooft. Het lakje heeft een hoge shine gehalte en geeft bijna een spiegel effect. Ik ben er erg blij mee ! De lak kost 2,49. 

30 Days Lipstick challenge #Day 30 oepz! too late

Afbeelding
En ja hoor was ik de 30ste dag vergeten te plaatsen! Dit is een mooie roze lipstick :)

NOTD :Hello Autumn

Afbeelding
Afgelopen maand kwam Essence uit met thermo lakjes. Nou vind ik het effect  zeker niet groot genoeg en zelfs niet genoeg om op een foto vast te leggen , maar vind ik de kleur wel prachtig!  Dit is de rode versie het is een LM en nu nog te koop voor 1,99 .  

Shop 'till you drop!

Afbeelding
Ik heb weer wat spulletjes  die ik graag wil verkopen .  De prijzen zijn allemaal inclusief verzendkosten en bij interesse kun je me hier een berichtje sturen   .   Een super leuk armbandje dat voor 3,64 mag worden overgenomen .  Hij zit nog in de verpakking. Ook doe ik deze leuke sjaal weg. Deze is ongedragen en mag voor 6,00 worden gekocht. Deze uil ketting mag weg voor 1,64. Ook ongedragen. De lipglosses mogen samen voor 4 euro weg. En de armband voor 2 euro  De oorbellen mogen ook weg voor 2 euro

Review : Nail art pen Ebay

Afbeelding
Hier   kocht ik deze nail art pen voor 1,11.  Andere kleuren zijn duurder let hier op als je er een wilt kopen.   De pen zit goed verpakt in plastic. Op de verpakking staat dat je de pen eerst moet schudden en dan moet ''plumpen'' of wel indrukken voordat er lak uit komt .    De lak doseert goed en je voorkomt druipers door de dunne punt .  Je kunt er erg precies mee werken en de lak droogt vrijwel meteen.   Ik ben natuurlijk geen professional maar hier onder laat ik zien hoe nauwkeurig de pen werkt.  

Opgemaakt # 5

Afbeelding
Afgelopen maand heb ik niet zo heel veel opgemaakt maar wel genoeg om te laten zien! * 2 essence mascara's * Rimmel Mascara * Een facewash van Yves Rocher * Gezicht reinigings doekjes * |Dr. van de Hoog  Gezichtmaskertje * Tube gezichtmasker van Oriflame * Gliss kur Conditioner. * douchecream Yves Rocher Als eerste de mascara's stuk voor stuk fijne mascara's maar ze zijn alle 3 uitgedroogd.  Ik gebruik tegenwoordig liever andere mascara's dus bleven deze liggen . Het gezichtsmasker van Dr van de Hoog kocht ik bij de Action voor slechts 89 cent en deze ruikt echt heerlijk. Ik heb hem meteen opnieuw gekocht. Of hij nou ook echt wat voor mijn huid doet durf ik niet te zeggen , ik merk eigenlijk geen verschil.     Het maskertje van Oriflame is een hele fijne met kleine korreltjes die open knappen. Je gezicht wordt zo ook meteen gescrubd. Deze maakt mijn huid lekker zacht. Als deze een keer weer in de aanbieding is zou ik hem zeker opnieuw kopen.  Hij kost normaa

NOTD : Kiss me Freddy!

Afbeelding
Ik draag ''Kiss me Freddy'' Van Essence. Een leuk glitter lakje dat met 2 lagen prima dekt. Alleen op de foto lijkt hij niet zo geweldig te dekken door de flits.   Misschien dan toch een 3e laagje om de lak ''foto proof '' te maken ?   

30 days lipstick challenge #Day 27 & 28 & 29

Afbeelding
Ik heb de afgelopen dagen wel lipsticks gedragen maar geen artikel geschreven!  Bij deze 3 dagen in 1 artikel. Deze kleur heet ''Innocence''  en is van Miss Sporty. Een heel lichte kleur met een watermeloen geurtje. Een romige textuur maar helaas zijn velletjes wel erg zichtbaar. 2,49 is de prijs   En hier draag ik Tullip Pink een fel roze lipstick van Max. Deze ruikt een beetje naar vanille en blijft erg goed zitten. Een fijn product voor een fijne prijs 0,45 cent.   En als laatste een sheer glittery rode lipstick van Essence. De kleur heet ''Rockin Red'' en kostte slechts 50 cent in de opruiming. 

De 10 vragen Beauty Tag

Afbeelding
Hoevaak was jij je gezicht op een dag?   2 x  s'ochtends en in de avond   Welk huidtype heb je? Over het algemeen een redelijk normale huid.   Welke face wash gebruik je op dit moment? Die van Yves rocher vind ik heel fijn, van zo'n blauwe lijn.  Ook die van clearasil pak ik er vaak bij, al heb ik weinig last van puistjes  .         Welke dagcreme gebruik je?   Ik gebruik het niet altijd, maar als ik het gebruik pak ik die van Yves Rocher, ook van de blauwe lijn.     Heb je sproeten? In de zomer valt het meer op, maar jup ik heb er wel een paar.     Welke foundation gebruik je op dit moment? Smoothie foundation van Oriflame   En welke concealer gebruik je?   Zo'n potje van Catrice Wat is je favoriete oogschaduwkleur?     Cranberry rode kleurtjes ben ik gek op Welke lipstickkleur is je favoriet?   Een hele mooie roze van Primark

Essence LM zal dit de perfecte lipstick zijn? I'll see when they come to town!

Afbeelding
Essence komt natuurlijk steeds met nieuwe Limited Editions en de eerst volgende heet ''come to town''.  Ik heb een paar foto's gevonden en ben zeer benieuwt naar deze producten . Ik heb eindelijke de perfecte roze lipstick kleur gevonden bij de Hema maar ben nog steeds opzoek naar de perfecte paarse kleur!  Zit hier misschien die kleur bij ?  ''wrapped in pink''  & ''is that you santa? 2,39 per stuk. Ze liggen vanaf november in de winkel .

30 days lipstick challenge #Day 26

Afbeelding
  Macblogster plaatste een paar dagen geleden een artikel over deze lipstick en ik was meteen om . Deze kleur is de perfecte barbie roze kleur! Hij is van de Hema en kost 2,50. Hij dekt erg mooi en geeft een prachtige glans.